Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde buyuk dosya acmak

hacersahin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar benim bi sorum olucak. Burdakı bazı arkadaslar clıpart vector fılan eklıyorlar saolsunlar ve bende yaralanıorum onlardan. yalnız bazı dosyalar buyuk oldugundan mı ne bılmıorum acmıo corele surukleyıp bırakıyorum hata verıo corel.
aı uzantılı olanlar genellıkle. ne yapmamı onerırsınız ?

Birde bı sorum daha var. ornegın fotograf eklıyorum brosur calısmasına fılan ama bı kac foto dan sonra kasıyo prog. ıstedıgım gıbı rahat calısamıorum nasıl onu hızlandırıp boyutunu kuculturum?

Şimdiden tesekkurler..

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar benim bi sorum olucak. Burdakı bazı arkadaslar clıpart vector fılan eklıyorlar saolsunlar ve bende yaralanıorum onlardan. yalnız bazı dosyalar buyuk oldugundan mı ne bılmıorum acmıo corele surukleyıp bırakıyorum hata verıo corel.
aı uzantılı olanlar genellıkle. ne yapmamı onerırsınız ?

Birde bı sorum daha var. ornegın fotograf eklıyorum brosur calısmasına fılan ama bı kac foto dan sonra kasıyo prog. ıstedıgım gıbı rahat calısamıorum nasıl onu hızlandırıp boyutunu kuculturum?

Şimdiden tesekkurler..

https://www.grafikerler.net/corel-draw-programsal-sorunlar-ve-cozum-adimlari-1-a-t106583.html

yukarıdaki paylaştığım konumun içinde sizin bahsettiğiniz import sorunlarına kesin çözümü bulabilirsin....

önce bu konuyu bir çözüme kavuşturun, yakın bir zamanda da diğer bahsettiğiniz konu ile alakalı bir paylaşımda bulunacağım...

şimdiden kolay gelsin...

hacersahin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkur ederım murat..
incelemeye basladım .. ;)