Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde dekupe

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba.Corelde dekupe yaparken bezier tool ile çıkaracağım şeklin çevresini çiziyorum.sonra da effect powerclip yaparak fotoğraftan o şekli çıkarıorum.Fakat çıkardığım şeklin içinden de bazı parçaları dekupe etmem gerekiyor.Yalnız powerclip yaptığımda sadece çizdiğim kısım kalıyor ben ise çizdiğim kısmın silinmesini diğer kısımların kalmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim???

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Şeklin içinden çıkarmak istediğiniz parçaları da çizin, dış kenarlar için çizdiğiniz çizgiyle combine (ctrl+L) edin sonra Power Clips seçeneğini seçin isediğiniz şekilde olacaktır ...

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şeklin içinden çıkarmak istediğiniz parçaları da çizin, dış kenarlar için çizdiğiniz çizgiyle combine (ctrl+L) edin sonra Power Clips seçeneğini seçin isediğiniz şekilde olacaktır ...
Tam olarak anlayamadım.Biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Detaylı anlatacak bir şey yok boş kalmasını istediğin yerlerle dış kenar çizgisinin olduğu şekil tek bir parça olacak daha sonra Power Clips yapacaksınız ...

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Detaylı anlatacak bir şey yok boş kalmasını istediğin yerlerle dış kenar çizgisinin olduğu şekil tek bir parça olacak daha sonra Power Clips yapacaksınız ...
Yapamadım ama yardımlarınız için teşekkürler yinede.