abi ne diyorsunuz allah aşkına ne peynir resmi ne 1. sınıf tabelası... boş yağlamaktansa arkadaşımıza yardımcı olmayı denesek nasıl olur?
Ferhat ben kendi fikirlerimi söylemek istiyorum. Eleştirilerimi yaparken nacizane iyi kötü gördüğüm herşeyi söylemek istiyorum ki sen de daha iyi yönlenesin...
Şimdi bi arkadaşımızın da dediği gibi eğer ki tabelayı vinyl kesim olarak uygulamayı düşünüyosan arka fonda kullandığın maviden beyaza doğru olan gradient dolgu imkansız... Arkada düz tabelanın kendi rengini kullanablirsin boya ile elde ettiğin, veya arka zemini de vinyl ile kaplayabilirsin bence...
Dağlara gelecek olursak, sanırım onları kullanırken Uludağ olduğu için bu şekilde düşünmüşsün... Ama bana kalırsa ya çok detaylı çizilmiş bir dağ vektöreli kullan ya da hiç arka zeminde bir obje kullanmadan, şöyle güzel, kare forma yakın bir logo tasarlayıp onu kullan derim... çok daha şık, sade ve göz alıcı duracaktır emin ol... Çünkü artık reklamcılar olarak şunu anlamalıyız ki, eskiden düşünülenin aksine(bundan kastım şudur; müşteri gelir ve, - abi benim firmanın ismi kocaman yazsın önce o görünsün... düşüncesidir), tabeladaki boş alanları ne kadar doldurursak o kadar fazla karmaşa yaratmış ve hitap etmek istediğimiz insanların okumasını, dikkatini çekmeyi o kadar zorlaştırmış oluruz...
Çok resimli bir kitap ilk başta çok cazip gelebilir ama, asıl okunanlar, ve akılda kalanlar, düz yazıyla yazılmış romanlardır
Önemli olan işini yaptığımız firma için ortaya bir tarz koymak ve onların da beğenisini kazanıp bundan sonra hep bu tarzı kullanmalarını sağlamaktır... Hem kurumsallık açısından hem debizim işimizin devamlılığı açısından

Unutmayalım ki bi kuaförün yaptığı saçın birebir aynısını başka bir kuaför yapamaz