Corel aşıkları, matbaacılar, baskıcılar, eğitimciler.. Şu cahil cühelaya bir yardımcı olun
Önümü göremiyorum lütfen beni aydınlatın..
Corelde page1 page2 page3 şeklinde farklı segmeler halinde hazırladığım 70 sayfalık kitap çalışmamı yine matbaanın isteği üzerine jpeg olarak export etmem gerekiyor.
Buraya kadar her şey yolunda, lakin bunları ayrı ayrı kaydetmek yerine biraz araştırma sonrası VBA (visual basic applications) macros özelliği ile çoklu kaydetme yöntemine ulaştım.
Harika bir özellik yalnız beni düşündüren bu yöntemin dönüşümü..
Sormak istediğim nokta da burası, bu yöntemi kullanarak çoklu kaydedip, baskıya iş gönderen arkadaşlar var mı?
Varsa baskıda sorun yaşadı mı, bunları öğrenmek istiyorum..
Belki baskıcı arkadaşlarında bilgisi vardır bu konuda...
Umarım sorularıma yanıt bulurum.. Teşekkür ederim..
Önümü göremiyorum lütfen beni aydınlatın..
Corelde page1 page2 page3 şeklinde farklı segmeler halinde hazırladığım 70 sayfalık kitap çalışmamı yine matbaanın isteği üzerine jpeg olarak export etmem gerekiyor.
Buraya kadar her şey yolunda, lakin bunları ayrı ayrı kaydetmek yerine biraz araştırma sonrası VBA (visual basic applications) macros özelliği ile çoklu kaydetme yöntemine ulaştım.
Harika bir özellik yalnız beni düşündüren bu yöntemin dönüşümü..
Sormak istediğim nokta da burası, bu yöntemi kullanarak çoklu kaydedip, baskıya iş gönderen arkadaşlar var mı?
Varsa baskıda sorun yaşadı mı, bunları öğrenmek istiyorum..
Belki baskıcı arkadaşlarında bilgisi vardır bu konuda...
Umarım sorularıma yanıt bulurum.. Teşekkür ederim..
Son düzenleme: