Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde web sitesi tasarımı

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar bunu Corel Draw' da çizdim...
biraz daha çalıştıktan sonra şahsi sitem olarak kullanacağım
yorumlarınızı bekliyorum

webtemplatehw4fm2.jpg

Benzer konular

sayli57

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş eline sağlık

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Corelde site yapmanın mantığı varmı bilmiyorum..Dreamweaverdada çizim yaparız belki :D

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
türk site designerlar şu çizgi, kare olayından bi kurtulamadılar. neyse fena değil kanımca

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Hadi Photoshop Desen neyse :D Frontpage dreamweaver flash tamamda :D corelde ilginç ama güzel olmus tasarım olarak ;) askerin bi zincirinden teki düşmüş :DAnaSayfa önemlı unutma hakkımda değilde hakkımızdadır o herzaman ;) site yaparsında... yanı bı hareket olmaz sitede sen kapılma şimdiden böyle sevdalara ;) web tasarımı için programları öğren :D ondan sonra bu yaptıgına gülüp silersin :) ;)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ya bunu corelde yapmamın ve buraya koymamın nedeni sayılan alternatif programları bilmemen değildir yanlış anlaşılmış sanırım benim amacım web sektörüyle alakası olmayan bir programla bile bu işin yapılabiliyor olmasını anlatmak ayrıca ben sayılan programlarla uğraşmaktan zevk almıyorum ben tasarımla alakalı her işi corelde yapabileceğimi düşünüyorum yorumlarınız çok tşk ederim saygılar

shadow_wodahs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım sen corelden jpeg alıp photoshopta parçalara ayırıp dreamweaver de tamamlamak yerine hepsini photoshopta yapsaydın. (Ben bu yöntenleri önceden kullanıyordum ama corelden direk web olarak atabiliyorsan bilmiyorum) eğer benim dediğim yöntem dışında bi yöntem kullandıysan özel mesaj atarmısın bende öğrenmiş olurum yeniyim buı işte

sdtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım sen corelden jpeg alıp photoshopta parçalara ayırıp dreamweaver de tamamlamak yerine hepsini photoshopta yapsaydın. (Ben bu yöntenleri önceden kullanıyordum ama corelden direk web olarak atabiliyorsan bilmiyorum) eğer benim dediğim yöntem dışında bi yöntem kullandıysan özel mesaj atarmısın bende öğrenmiş olurum yeniyim buı işte

corel rave ile flash site yapabiliyorsun. flash kadar verimli olmasada bişeyler çıkıyor

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karanlık, satanik bişee ıyyyyk

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshopta çok iyi web tasarımı yapan arkadaşım var ama corel... gereksiz bir deneyim.O arka planın üstüne daha farklı bir şey düşünülebilirdi.Birde yazılar daha belirgin olabilir.

orçanlı

🌱Yeni Üye🌱
ya bunu corelde yapmamın ve buraya koymamın nedeni sayılan alternatif programları bilmemen değildir yanlış anlaşılmış sanırım benim amacım web sektörüyle alakası olmayan bir programla bile bu işin yapılabiliyor olmasını anlatmak ayrıca ben sayılan programlarla uğraşmaktan zevk almıyorum ben tasarımla alakalı her işi corelde yapabileceğimi düşünüyorum yorumlarınız çok tşk ederim saygılar

cok haklısın kardeş bence corel mükemmel bir programdır ben frontpege kullanıyorum ama frontpege asla böyle şeyler yapmak cok zor ama altarnatif programlarla yapmak ben cok güzel ben olumlu görüyorum vede güzel olmuş bence biraz görüntüyü ac mükemmel olur kanımca

shadow_wodahs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel rave ile flash site yapabiliyorsun. flash kadar verimli olmasada bişeyler çıkıyor

rave? corel rave ile gif yapıyordum ben fakat x4 e rave koymamışlar. R.A.V.E. ile nasıl yaptığını anlatabilirmisin? bende site tasarım yapıyorum yeni birşey öğrenmiş olurum

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben kişisel olarak ilk görüşte beğendim eksiklikler yok mu var elbette ancak corelin neler yapabildiğini anlatmak için güzel bir deneyim ki bende şu anda corel ile kendime bir site yapmaya çalışıyorum ne yapmak nsl yapmak istediğime karar verebilirsem tabi :) sitem yayınlandığı zaman burda da görsel olarak sunacağım benimde amacım hem kendimi geliştirmek hemde corel ile neler yapılabilir göstermek başarılar arkadaşım..

raaa1303

🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhabalar,
Ben yaklaşık olarak coreli V.2 den beri kullanıyorum. bunun yanında da. diğer programları da eğitim verecek derecede bildiğimi sanıyorum. Bu vesile ile corelde web sitesi yapmak demek. büyük kolaylık anlamına geliyor. Eğer inter aktif bir site olmayacaksa en iyisi corelde yapmak. Ama tabiki bildiğin program en iyisidir. Kullandığın programı kendin yazmışcasına savunmak kadar kötü bir şey yok bence :) Bilmiyorsak öğrenelim. corelde Oyun bile yazabilirsiniz. :) Bu bir gerçek. Corel bir anti microsoft programıdır. Bundan dolayı linux'a bile büyük destek vermektedir. Dünyanın en iyi resim düzenleme programı olan Photoshop'u corelle karşılaştırırsanız. Photoshop. şehrin içinde ancak bir mahalle olur. Küçümsemiyorum photoshopu ve her gün onlarca defa kullanıyorum. her şeyin yeri ayrı ayrı. sorun ki inceliklerini anlatalım size
Herkese bilgi dolu günler.

mustafamistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corelde photoshoptan farklı olarak bir sürü layerla uğraşmak zorunda kalmamak bence cazip
güzel olmuş çalışman eline sağık arkadaşların dediği gibi hakkımızda ve yazıların belirginliği ile ilgili düzenlemeleri yaparsan daha hoş olur

isimzis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öneli olan sonucun güzel olması, bundan çok daha iyileride yapılır. Mutfağa girdikten sonra hangi malzemeyi kullanacağın sana kalmış. Önemli olan doğru sonuç. Olmaz diye bir şey olamaz

murat deniz

🌱Yeni Üye🌱
corelde site yapımı

Selam arkadaşlar yaklaşık 15 yıldır corel kullanıyorum grafikerim Photoshop'u da zaman zaman kullanıyorum gercekten corel çok geniş bir proğram bir arkadaşım corelde site yapmıs bende üzerinde çalışıyorum. sayfada yaptığım calışmayı siteye atabiliyorum menüleride calışıyor fakat corel sayfamda bir kare yapıp içine video koymak ve bununda sitede izlenmesini istiyorum başaramadım. yardımcı olabilek arkadaşlar varsa şimdiden tesekkür ederim.

cismeci

🌱Yeni Üye🌱
corel çok güzel bir program ve bu programla harika işler yapılıyor ve yapanlarıda gördüm

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen bunu ancak sitenin arkaplanı yaparsın