Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coreldrawda web sayfası nasıl yapılır??

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
coreldrawda web sayfası nasıl yapılır?? bu konu hakında bilgileri olan lütfen paylaşsın corelde html exportla ve fileden çevir var sanırım var böyle bişeyler linkler

acemiprof

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cddavetiye.com
Corel baskı , dizgi, tasarım programıdır. corele varana kadar web tasarım programımı kalmadı kardeş ?

Ilk kez senden duydum corelde web sitesi yapma olayını :) , ama güzel fikir :) olmaz diye bişi yok. aklına koydunmu yapılabilir.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Corel baskı , dizgi, tasarım programıdır. corele varana kadar web tasarım programımı kalmadı kardeş ?

Ilk kez senden duydum corelde web sitesi yapma olayını :) , ama güzel fikir :) olmaz diye bişi yok. aklına koydunmu yapılabilir.

Bence Corel'i bu kadar hafife almayın. html kodlama konusunda birşey diyemiyeceğim ama eğer sözkonusu arayüz ise pekala tasarlanır Corel ile.Ayrıca layer makrosu ile katmanlar halinde PSD olarak kaydetmek de mümkün.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın yunustoraman arkadaşımızın konusu işgal etmek yerine neden kendinize web tasarım bölümünde yeni bir konu açıp orada fikir alışverişinde bulunmuyorsunuz.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
CorelDRAW X6 'nın Yeni Versiyonunda...

coreldrawda web sayfası nasıl yapılır?? bu konu hakında bilgileri olan lütfen paylaşsın corelde html exportla ve fileden çevir var sanırım var böyle bişeyler linkler

html export var gördünmü hiç..

Bence Corel'i bu kadar hafife almayın. html kodlama konusunda birşey diyemiyeceğim ama eğer sözkonusu arayüz ise pekala tasarlanır Corel ile.Ayrıca layer makrosu ile katmanlar halinde PSD olarak kaydetmek de mümkün.

ben corel draw da site yaptım incelemek isteyen arkadaşlar googlede toramanmatbaa ve koneasansor bi incelesinler yorumlarınızı bekliyorum tamamem corelde ve flasta yapılmış sitedir.

evet inceledim coreldraw 8 ile hzırlanmış gerçekten hoş bir web sitesi olmuş:alkis:

toramanmatbaa.com/toramanmatbaa birde bunu inceleyin buda corelde yapılmış bir site

Sayın yunustoraman arkadaşımızın konusu işgal etmek yerine neden kendinize web tasarım bölümünde yeni bir konu açıp orada fikir alışverişinde bulunmuyorsunuz.

CorelDRAW Graphic Suite Premium içinde bulunan Corel Website Creator programı sayesinde pratik bir şekilde web sitelerini tasarlayabilirsiniz.