Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

''Could not initialize Photoshop because the scratch disks are full''

efehanps

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaslar ben photoshop cs3 kullanıyorum yani düne kadar kullanıyordum be bugun bu hatayı aldım ''Could not initialize Photoshop because the scratch disks are full'' yardımcı olursanız cok minnattar kalırım simdiden tessekürler .

Benzer konular

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Disk alanların doluymuş gereksiz dosyaları silip tekrar dene. Photoshop açılamıyor o yüzden.

efehanps

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eywallah kardesm ya tüm herseyi denedim :D hiç aklıma gelmedi googleden çevirincede kilitli dosya dio kafam karıstı :D cok tessekkr ediyorum tekrar

ademildec

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.panelcim.com
Teşekkürler bi yere Kazıdım Bu Bilgiyi..Yakında Başıma Geleceğinden Hiç Şüphem yok :D

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu uyarıyı program açılırken almışsınız ama bu uyarının birde çalışırken hata veren türü var. Misal dosyayı hazırladınız kaydet dediniz veya başka bir işlem uyguladınız aynı uyarıyı alıp işlemi yapamayabilir veya kaydedemeyebilirsiniz. Bu durumda da Edit menüsünden purge sonra all seçeneğiyle bellekte bir miktar boşluk oluşturabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu ufak bilgiyi de hafınıza kazırsanız iyi olur ki sanırım ileride karşılaşacaksınız...

efehanps

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tşkr ederm ilgin içinn ZxxxE :)