Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ÇÜrÜk Web Tasarimci

eddA_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D teşekkürler güzelmiş

maxisio

🌱Yeni Üye🌱
ya sizde bu 13-14 yaş merağı nedir belki biraz sert çıkmış olacağım özür dilerim ama ben 17 yaşımdayım e bu işi profesyonel olarak yapanlardan daha iyi yaptığıma inanıyorum grafik ve web tasarım yarışmalarında türkiye ve dünya dereceleri alıyorum ve ben wbmasterm diyenl çou kişiden daa uzn süredr bu işn içindeyim konu saptırmak gibi olacak ama ne güzel söylemiş atalarımız "AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR...."

Erdem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemerciyas.com.tr
Aslında çürük olayı bir yana içler acısı bir durum ki bilişim sektöründe çalışan ve emek harcayan bir çok arkadaşımız yaptıkları çok güzel işlere gereğinden düşük paha biçilmesinden dolayı kaçış içerisine giriyorlar. Bizzat kendi ekip arkadaşlarımla bunu yaşadım. Reklam vermek isteyen bir firma özel bir televizyon kanalı için reklam hazırlatıyordu; herşey yapıldı gaye başarılı bir iş çıktı müşterimiz ve biz gayet memnunuz. Herneyse sonra reklam tv kanalına verileceği zaman müşteri yok dedi biz buna tonlarca para veriyoruz ekran boş kalmasın dolsun dedi... Obaaaaa gel de çık işin içinden consept komple şekllendi :S resmen kaynar sular döküldü... Bu işle meşgul olan abimiz bu tür olaylardan dolayı artık yurt dışında işine devam ediyor oldukça da huzurlu. Çünkü müşteri bilinci oldukça yerinde ülkemizde bu düşünce tarzları nezmn değişir bilinmez.. Saygılarımla

blackmaster

🌱Yeni Üye🌱
Konu çürük değil , Serbest Piyasa dır . Sırf bir adresim olsun diyen müşteriye direk olarak git bir öğrenciye 100$ ver yapsın sana bir site diyoruz yeri gelince ...

TURKUAZSIR

🌱Yeni Üye🌱
işte benim patronum (eski desem daha iyi olur) kodu hala elle yazar müşteri bilgisi isterim logo isteri resim isterim gelmez haliyle site bitmez css nedir bilmez hiçbir tasarımın kenarını yuvarlayamam ben yuvarlasamda o kod da bozar kodu ben yazıyım desem biyerde takılsam anlamadığı için siler vs vs tam tanım işte müşteriler desenayrıbi dert bi logo bile veremezler 5-6 tasarım yaptırır hatta bazıları başınızda durmaya kalkarlar sonuç benim gibi cinnet geçirmiş daha tasarımın baharında işten bezmiş gider tezgahtarlık yaparım daha iyi dersiniz Ah şu Grafikerlik kursları balımıza esas belayı onlar açıyor Bende onlardan birinden mezunum ve kesenlikle tavsiye etmiyorum hani bisöz vardır bana balık verme tutmayı ögret onlar oltayı elinize tutuş turup bu olta bunu böyle tutucaksın der sonrada bırakır gider e peki bu olta nasıl sallanır bilen yok :) Sanırım fazla dertliymişim bu konuda kafanızı şişirdim Herkese iyi Çalışmalar olgun dolgun müşteriler :D

myekran

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myekran.net
flood yapıyorum farkındayım ama Mehmet DOĞAN gibi değerli bir üstadı tanımıyor olmanıza üzüldüm.. "Teknoloji Kimin Umurunda" adlı kitabını ve ALTI ÜSTÜ TASARIM ? Mehmet Doğan adı altında yayınladığı günlüğündeki yazılarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim..

Anlatım teknikleri konular üzerindeki hakimiyetiyle örnek aldığım kişilerdendir.. Buraya yazıyı ekleyenden ziyade yazıyı yazanı tebrik etmenizi isterdim..

verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür diler mutlu paylaşımlar dilerim.. Tüm meslektaşlarıma (!)

Sana Katılıyorum Mehmet Doğan'ın Teknoloji Kimin Umrunda Kitabını tüm Grafik ve Web tasarımcı arkadaşların okumasını tavsiye ediyorum, pişman omayacaksınız...

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
ben bu isi anlamiyorum 50-60 milyar verip koca sirket kuruyosun 2-3 milyar web sitesine hatta 500-600 ytl matbaya vermek nasi zor gelir ya

hehe adam akıllı bir işyeri açmak istediğinde maaliyeti maalesef o dediğin rakamları katarında oluyor :))

adm trilyonluk ama verdiği parayı çöpe atıyormuş gibi hissettiğinden..