Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dağlıer İnşaat Firmasına yaptığım tasarım

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bi' inşaat firmasına yaptığım sade bir tasarım. Geliştirebilmem için yapıcı eleştirilerinize açığım arkadaşlar. :angel:

daglierinsatpx5.png

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
gayet şık olmuş eline sağlık seninde dediğin gibi sade bir tasarım güzel yani sadece anasayfa yazısı orda tek kalmış gibi duruyor onu ordan alıp diğer tarafa koy bütünlük bozulmasın anasayfa yazan yerede ya başka birşey koy yada boş bırak öyle bir dene. Dağlıer inşaat yazısını sağa dayayıp logoyu biraz daha büyütebilirisin mesela. alttaki resimlerinde azbiraz aralarını aç soldaki resim referanslarımız yazısıyla blok sorunu yaşıyor gibime geldi... iyi çalışmalar...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Teşekkür ederim yorumunuz için. Anasayfa yazısını o tarafa koyarsam küçültmem gerekecek diye attım diğer tarafa. Evet haklısınız referanslarımı düzeltsem iyi olacak. Çok teşekkür ederim. :mutluluk:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"Satışla bitmeyen dostluk..."
Anlatılmak istenen anlam doğru ama yanlış kelimeler seçilmiş sanırım.
Anasayfa yazısının o halde tek başına kaldığı bir önceki yorumda da belirtilmiş.
Küçükte bir tavsiye tüm sayfada hep aynı ya da benzer yazı fontunu kullanmaktan kaçınmalısınız.
Kolay gelsin.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
"Satışla bitmeyen dostluk..."
Anlatılmak istenen anlam doğru ama yanlış kelimeler seçilmiş sanırım.
Anasayfa yazısının o halde tek başına kaldığı bir önceki yorumda da belirtilmiş.
Küçükte bir tavsiye tüm sayfada hep aynı ya da benzer yazı fontunu kullanmaktan kaçınmalısınız.
Kolay gelsin.

Firmanın istediğiydi o cümleler. Ben birbirine benzemesi her zaman iyi olur sanıyordum . Teşekkür ederim. Bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Onca font arasında hep benzerini arıyordum. :)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Firmanın istediğiydi o cümleler. Ben birbirine benzemesi her zaman iyi olur sanıyordum . Teşekkür ederim. Bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Onca font arasında hep benzerini arıyordum. :)

Rica ederim.
"Benzer" olmasın derken yanlış anlaşılmak istemem.Önemli olan nokta kullanılan fontların birbiri ile uyumlu olması.Aynı ya da benzer font kullanımı yazıların belirli bir akışkanlıkta okunmasına zarar verir.Zenginlik katmak adına farklı ama uyumlu font tercihlerinde bulunmalısınız demek istedim. :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Şimdi oldu . Yanlış anlamışım. Eh bu konuda biraz zamana ihtiyacım var. Uyumlu font bulmada zorlanıyorum biraz. :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tmm sade yapman güzel ama çok sade olmuş:) ayrıca gölgeler gereksiz kaldırsan daha hoş durur.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:) Geç kalınmış bi' yorum oldu ama yine de teşekkür ederim. Bir dahakinde gereksiz gölge yapmamaya gayret ederim.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bir hayli geç oldu senin konulara bakıyordum dikkatimi çekti yazayım dedim :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bence güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.Ayrıca dediğiniz gibi bulutların yavaş yavaş ilerlemesi çok hoş olurdu...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Peki, teşekkür ederim. :D

bence güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.Ayrıca dediğiniz gibi bulutların yavaş yavaş ilerlemesi çok hoş olurdu...

Evet proje bittiği için bununla ilgili başka çalışma yapamıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

wedat

🌱Yeni Üye🌱
fontlar uymamış + gölgeler çok gereksiz + firmamıza hoş geldiniz diyeceğinize sadece Hoş geldiniz deseniz yeterli olurdu bence + anasayfanın diğer menü öğelerine küs gibi durması biraz şaşırtıcı ve en can alıcı nokta ise çok sade tabi bir firma sitesi sade olmalı ama fazlasıda iyi değil sanırım

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
3. paragrafta .....dönüşü kolay ve karlı...yazıyor. a harfinin üstüne yumuşatma getirilmeli. buradaki anlam; üstünde kar bulunan manasına geliyor. hoş bir çalışma..

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elestrilere aciksan iyi ....o binanin ustten cikmasi ayni geminin uc kismina benzemis...3D calisan arkadaslar icin ornek gösterilicek bi hata tasarimi...ustteki menuyu oraya sigdirmak icin kac gece dusundun bilemiyorum ama hic bir sitede boyle menu gormedim...cok calisman gerek cooooookkkkk benimde oyle ama ben hazir olana kadar buraya sitemi koymam...en azindan hazir olunca bende senin elestrilerine maruz kalicagimi bildigim icin ...emegin ve harcdigin vakit icin 10 uzerinden 10 veriyorum..tasarimin icin 3 puan yani haftani rüküs tasarimi ...kolay gelsin....(intikammmmm)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
elestrilere aciksan iyi ....o binanin ustten cikmasi ayni geminin uc kismina benzemis...3D calisan arkadaslar icin ornek gösterilicek bi hata tasarimi...ustteki menuyu oraya sigdirmak icin kac gece dusundun bilemiyorum ama hic bir sitede boyle menu gormedim...cok calisman gerek cooooookkkkk benimde oyle ama ben hazir olana kadar buraya sitemi koymam...en azindan hazir olunca bende senin elestrilerine maruz kalicagimi bildigim icin ...emegin ve harcdigin vakit icin 10 uzerinden 10 veriyorum..tasarimin icin 3 puan yani haftani rüküs tasarimi ...kolay gelsin....(intikammmmm)

Sevgili arkadaşım, son cümlene kadar her yazdığını anlayışla karşılıyorum. Eleştirilere açığım. Eleştirilere açık olmasam çalışmalarımı yayınlamam. Ki bir çalışma özellikle kötü yanları eleştirildikçe ve onlar düzeltildikçe iyileşebilir.

Anlaşılan sen eleştirilere açık değilsin. Çalışmamı kimse beğenmek zorunda değildir. Yorum yapma zahmetine girdiğin için teşekkür ederim. Bu emeğe az çok saygın var anlamına gelir diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Son cümlene gelince. Onu okuyunca yazdığın herşeyin gereksiz bir laf kalabalığı olduğunu düşünmeme neden oldu. Neyin intikamını alıyorsun anlayamadım. Umarım yanlış anlamışımdır. Her neyse ben çalışmamı tartışmak isterim gerisi hikaye. :smile:

Tekrar teşekkür ederim eleştirilerin için.