Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Demirci

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop Cs5 + Wacom tablet kullandım.anatomi ve deseni geliştirmek için yapılmış bir çalışmadır. o yüzden renklendirmedim. yorum yazan eller dert görmesin.:angel:

Benzer konular

Yarati

🌱Yeni Üye🌱
.

referans kullanmayanın sonu demirci gibi olsun. :D Şaka bir yana güzel gidiyor . kafa buyuk olmasının dısında birkaç şeye dikkat etmek isteyebilirsin: Dokuların hepsi aynı. Kayayaya çatlak metale parlaklık deriye kadınların korktugu heşrey(kırışılık, çaatlaklar siyah noktalar vs...). kadraja dikkat herşeyi gormemiz gerekmez.bir insan çekici asker duruşunda savurmaz bacakların hareketine dikkat.
Referans kullanarak bu sorunların hepsini çözebilirsin. Eline sağlık.

kelebek_fly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede biaz dik bir çalışma olmuş biraz yumuşatma olmalı sanırım dizlerde filan dümdüz olmuş gibi ama adamda çok sert duruyor genel anlamda başarılı tabii:smile:

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kağıt ve kalemi elinize alıp gözleriniz kağıda akana kadar anatomi çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Burne Hogarth'ın anatomi eskizlerini etüd edin. Çizimlerinizde eksik olan kıvraklık ve hareketi böylelikle sağlayabilirsiniz.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu benim 1 yıl önce yaptığım bir çalışmam, evet hatalar çok fazla ama boş durmuyorum, sürekli çizim yapıyorum. son 2-3 aydır desen kursuna da gidiyorum, hızlı bir gelişme için. Burada usta çizerler/ressamlar'ın karakalem tavsiyeleri ilk zamanlarda bana çok önemli değilmiş gibi geliyordu, şimdi çok çok iyi anlıyorum bana ''tableti bırak, kalem kağıtla çiz'' diyenleri. en yakın zamanda eskiz defterimi de burada paylaşacağım. yorum yazan herkese çok çok teşekkür ederim :)