Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapak Tasarımlarım

Karax

🌟Usta Tasarımcı🌟
Boşuna yaptığım dergi kapak tasarımları o kadar uğraştık iş yattı.

metalsmarketkapaktaslak.jpg

Benzer konular

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk görsel şık duruyor. eksiklere gelince. haber başlıklarını asker gibi dizmen basit bir görüntü oluşrurmuş. birisini büyü birisini küçük. boltlu ve boltsuz çalışımanı önerirrim

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanki dergi kapaklarındaki yazılar daha bi büyük gösterişli renkli gibi oluyor ama görseller ve dergi ismi logosu güzel olmuş. Yinede ellerine sağlık

Karax

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlar için teşekkürler taslak olarak çalışmıştım müşteriye gösteremeden iş yattın bende sizlerle yaplaşmak istedim. sonraki işlerimde bunları dikkate alacağım

aytekinofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel anlamda hepsi de güzel olmuş ellerinize sağlık işi iptal edenlere de yuh olsun yani

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk görsel şık duruyor. eksiklere gelince. haber başlıklarını asker gibi dizmen basit bir görüntü oluşrurmuş. birisini büyü birisini küçük. boltlu ve boltsuz çalışımanı önerirrim

size kesinlikle katılmıyorum ... beğenmeyip eleştirdikleriniz tasarımcının kendi tercihi ve tasarrufudur ... profesyonel yerli yabancı dergilere bakın, aynı nizam içinde olduklarını sizde göreceksiniz ... Olumsuz baktığınız bu durum için yazı renkleriyle oynarlar genelde ...

küçük büyük olayına gelince, kullanmasında mahsur olmamakla beraber dergi boyutu ile uyuşmadığını söyleyebilirim. Sadece px olarak biraz daha büyütmesi gerekiyor ...

yoksa tam profesyonel iş bence ... Bu kapakları iptal edenin ta aklına diyecem sadece :) gerisini anlayın ...

bayramadim

🌱Yeni Üye🌱
3 üde çok güzel olmuş hangisi daha güzel derseniz
bana göre sıralama
2
3
1
şeklinde olur :)
emeğinizin boşa çıkmasına üzüldüm