Eğlenceli olmuş çok, diş doktorları için de çocuklara verilecek randevu kartı olarak ayrı bir değerlendirme görebilir. Sadece benim takıldığım, bazılarında gölge var bazılarında yok.
Eğlenceli olmuş çok, diş doktorları için de çocuklara verilecek randevu kartı olarak ayrı bir değerlendirme görebilir. Sadece benim takıldığım, bazılarında gölge var bazılarında yok.
I want to apologize to the administrators to respond first. site's specific rules of conduct are not found between the English term, but rather an English term used here: D Whatever happened is now.
Not:Sevgılı site yöneticilerinin affına sıgınıyorum normalde su anda ıngılızce terımlerı kullanmamam gerekmekteydı,ama sıtenın kurallarıyla ılgılı bır cevap verme ıhtıyacı durdum tam anlatabıldımmı bılmıyorum yarım yamalar ıngılızceyle apar topar tekrardan özür diliyorum.
pardon ama, bu arkadaşımız ne anlatmaya çalışmış? kendisi yabancı mı? yoksa çalışmayı yapan kişinin arkadaşı ve ona mı takılıyo gerkeçten anlayamadım, bilen varsa yazar mı
pardon ama, bu arkadaşımız ne anlatmaya çalışmış? kendisi yabancı mı? yoksa çalışmayı yapan kişinin arkadaşı ve ona mı takılıyo gerkeçten anlayamadım, bilen varsa yazar mı