Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dini bir kitap kapağı 2

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir önceki kitabın karton kapak versiyornu.
değerli yorumlarınıza

sssas.jpg

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
güzel çalışma olmuş eline sağlık

fakat gençler için yazısı fazla ön planda biraz itici geldi bana kutu açmasan daha iyi olur bence
(ön planda olması yününde bir istek oldu ise diyecek bişey yok )

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben çok begendım kaapak tasarımınızı ayrıcada gençler için yazısıda farklı olması dikkat çekici bide kitap basılması halinde kitap ismi lak yapılırsa şayet çok başarılı bir kitap kapagı olabılır.saygılarımla

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma olmuş eline sağlık

fakat gençler için yazısı fazla ön planda biraz itici geldi bana kutu açmasan daha iyi olur bence
(ön planda olması yününde bir istek oldu ise diyecek bişey yok )

aynen dediğin gibi vurgulanmak istendi. yaşlılara diğer büyük versiyonu var tadında.

BEN ÇOK BEGENDIM KAAPAK TASARIMINIZI AYRICADA GENÇLER İÇİN YAZISIDA FARKLI OLMASI DİKKAT ÇEKİCİ BİDE KİTAP BASILMASI HALİNDE KİTAP İSMİ LAK YAPILIRSA ŞAYET ÇOK BAŞARILI BİR KİTAP KAPAGI OLABILIR.Saygılarımla

laklı olacak

yorumlar için teşekkürler.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Forum Kurallarına Uyulması Hakkında....

BEN ÇOK BEGENDIM KAAPAK TASARIMINIZI AYRICADA GENÇLER İÇİN YAZISIDA FARKLI OLMASI DİKKAT ÇEKİCİ BİDE KİTAP BASILMASI HALİNDE KİTAP İSMİ LAK YAPILIRSA ŞAYET ÇOK BAŞARILI BİR KİTAP KAPAGI OLABILIR.Saygılarımla

FORUM KURALLARI (Mutlaka Okuyunuz)

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır!

lütfen form kurallarına uyalım.....

areteas

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.photoshopmagazin.com
Ben kitap kapağı tasarımınızı beğenmedim desem yalan olur; ama ilk bakışta ağır bir duruşu var kitabın. Bence ne kadar da dini içerikli bir kitap olsa görsel imgelerle daha çekici olabilirdi.
Ellerinize sağlık