Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim kapaktaki eleştirin için , Farklı birşey olsun istedim müşterimde biraz garip mi olmuş dedi ama ikna ettim "abi niye hep aynı kapak olsun ki dedim, peki dedi sen nasıl istersen"
Tasarım güzel, renk tonları da iyi kullanılmış eline sağlık.
Sipariş verebilmek için telefon numaraları bölümünü göremedim. Ayrıca ürünlerin numaralarının oluşu aslında faydalı da. Telefonla sipariş verecek kişinin daha net anlaşılabilirliğini ve zamandan da tasarrufu sağlar. "03 - 42 ve 48 rica edebilirmiyim?" "neresi efendim" "falan filan sokak, şu ve bu numara" telefon görüşmesinin kısalığına bak.
Tasarım güzel, renk tonları da iyi kullanılmış eline sağlık.
Sipariş verebilmek için telefon numaraları bölümünü göremedim. Ayrıca ürünlerin numaralarının oluşu aslında faydalı da. Telefonla sipariş verecek kişinin daha net anlaşılabilirliğini ve zamandan da tasarrufu sağlar. "03 - 42 ve 48 rica edebilirmiyim?" "neresi efendim" "falan filan sokak, şu ve bu numara" telefon görüşmesinin kısalığına bak.
senin dediğin broşür yada insert olsaydı olabilirdi ama masanın üstündeki menüye numara koymak ne denli olur bilemedim .. Yinede eleştiri için teşekkür ederim denizcem :angel: