Dolmabahçe Sarayı ( Dolmabahce Palace )
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 15 Tem 2009 #1
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 15 Tem 2009 #2 Selim Bey; yine harikasınız :alkis: renkler akşam güneşi gibi olmuş.. Ellerinize sağlık
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 15 Tem 2009 #3 Selimcim renkler benii çok etkiledi siyahın üzerinde çok güzel oturmuş çalışma tebrik ediyorum...Emegine sağlık başarılı olmuşş....
Selimcim renkler benii çok etkiledi siyahın üzerinde çok güzel oturmuş çalışma tebrik ediyorum...Emegine sağlık başarılı olmuşş....
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 34 15 Tem 2009 #4 rengi harika olmuş tabi çalışmada aynı şekilde, tebrik ederim.
C cisil ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 166 Tepkime puanı 9 15 Tem 2009 #5 ben çok beğendim çok güzel gerçekten renğine bittim zten çalışmanın eline sağlık
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 15 Tem 2009 #6 Renkler mistik bir hava katmış. Seçim şahsen mükemmel. Sadece 7 rakamı biraz daha küçük olursa daha hoş görüneceğine inanıyorum. emeğine sağlık
Renkler mistik bir hava katmış. Seçim şahsen mükemmel. Sadece 7 rakamı biraz daha küçük olursa daha hoş görüneceğine inanıyorum. emeğine sağlık
sLyman 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 555 Tepkime puanı 10 Yaş 36 15 Tem 2009 #7 çalışmanı çok beğendim abi allah nazardan saklasın.. nazar boncuğu imzanız olmaya adaymıdır ?
te0man 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 759 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.3dreamaker.net 15 Tem 2009 #8 Çok iyi . .
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 15 Tem 2009 #9 Selimcim eline sağlık. Sayende ortaya güzel bir istanbul kataloğu çıkıcak. Sade ve güzel. Tebrik ederim.
Selimcim eline sağlık. Sayende ortaya güzel bir istanbul kataloğu çıkıcak. Sade ve güzel. Tebrik ederim.
karantina ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 1,021 Tepkime puanı 60 Web sitesi deryademir83.blogspot.com 16 Tem 2009 #10 creedwar' Alıntı: Selimcim eline sağlık. Sayende ortaya güzel bir istanbul kataloğu çıkıcak. Sade ve güzel. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sırada İstanbul'un hangi güzelliği varrenk tonunu çok sevdim elinize sağlık
creedwar' Alıntı: Selimcim eline sağlık. Sayende ortaya güzel bir istanbul kataloğu çıkıcak. Sade ve güzel. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sırada İstanbul'un hangi güzelliği varrenk tonunu çok sevdim elinize sağlık
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 16 Tem 2009 #11 g.ecglr' Alıntı: Selim Bey; yine harikasınız :alkis: renkler akşam güneşi gibi olmuş.. Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: Selimcim renkler benii çok etkiledi siyahın üzerinde çok güzel oturmuş çalışma tebrik ediyorum...Emegine sağlık başarılı olmuşş.... Genişletmek için tıkla ... Siyahsız olmuyor demi ? Teşekkür ettim Miraycım. organic.candy' Alıntı: rengi harika olmuş tabi çalışmada aynı şekilde, tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. cisil' Alıntı: ben çok beğendim çok güzel gerçekten renğine bittim zten çalışmanın eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. irm.art' Alıntı: Renkler mistik bir hava katmış. Seçim şahsen mükemmel. Sadece 7 rakamı biraz daha küçük olursa daha hoş görüneceğine inanıyorum. emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Konsepte göre büyük tuttum isteiğim etkiyi görmüş gibi Teşekkür ettim irem. sLyman' Alıntı: çalışmanı çok beğendim abi allah nazardan saklasın.. nazar boncuğu imzanız olmaya adaymıdır ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler te0man' Alıntı: Çok iyi . . Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim creedwar' Alıntı: Selimcim eline sağlık. Sayende ortaya güzel bir istanbul kataloğu çıkıcak. Sade ve güzel. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Evet istanbul'a devam Beğenmene sevindim Ulaşcım
g.ecglr' Alıntı: Selim Bey; yine harikasınız :alkis: renkler akşam güneşi gibi olmuş.. Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: Selimcim renkler benii çok etkiledi siyahın üzerinde çok güzel oturmuş çalışma tebrik ediyorum...Emegine sağlık başarılı olmuşş.... Genişletmek için tıkla ... Siyahsız olmuyor demi ? Teşekkür ettim Miraycım. organic.candy' Alıntı: rengi harika olmuş tabi çalışmada aynı şekilde, tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. cisil' Alıntı: ben çok beğendim çok güzel gerçekten renğine bittim zten çalışmanın eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. irm.art' Alıntı: Renkler mistik bir hava katmış. Seçim şahsen mükemmel. Sadece 7 rakamı biraz daha küçük olursa daha hoş görüneceğine inanıyorum. emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Konsepte göre büyük tuttum isteiğim etkiyi görmüş gibi Teşekkür ettim irem. sLyman' Alıntı: çalışmanı çok beğendim abi allah nazardan saklasın.. nazar boncuğu imzanız olmaya adaymıdır ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler te0man' Alıntı: Çok iyi . . Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim creedwar' Alıntı: Selimcim eline sağlık. Sayende ortaya güzel bir istanbul kataloğu çıkıcak. Sade ve güzel. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Evet istanbul'a devam Beğenmene sevindim Ulaşcım
larana 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 27 May 2009 Mesajlar 793 Tepkime puanı 24 16 Tem 2009 #12 Hoş çalışma. Emeğe saygılar.................
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 16 Tem 2009 #13 Siyahsız olur mu Ellerine ve emeğine sağlık abim, çok hoş bir çalışma.
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 16 Tem 2009 #14 tebrikler.güzelçalışma olmuş.
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 16 Tem 2009 #15 larana' Alıntı: Hoş çalışma. Emeğe saygılar................. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim larana. blueden' Alıntı: Siyahsız olur mu Ellerine ve emeğine sağlık abim, çok hoş bir çalışma. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim Deniz nihatbaysal' Alıntı: tebrikler.güzelçalışma olmuş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
larana' Alıntı: Hoş çalışma. Emeğe saygılar................. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim larana. blueden' Alıntı: Siyahsız olur mu Ellerine ve emeğine sağlık abim, çok hoş bir çalışma. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim Deniz nihatbaysal' Alıntı: tebrikler.güzelçalışma olmuş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 17 Tem 2009 #16 Renkler birbirine çok yakın olmuş, ayrıntıları seçmek zorlaşıyor
émmst 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 18 Ara 2008 Mesajlar 3,326 Tepkime puanı 60 Yaş 39 17 Tem 2009 #17 Sade, şık ve hoş bir tarih havası olmuş..Çok hoş duruyor..Ellerine sağlık arkadaşım
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 17 Tem 2009 #18 Hepyek' Alıntı: Renkler birbirine çok yakın olmuş, ayrıntıları seçmek zorlaşıyor Genişletmek için tıkla ... Amacına ulaşmış demektir teşekkür eettim Hepyek émmst' Alıntı: Sade, şık ve hoş bir tarih havası olmuş..Çok hoş duruyor..Ellerine sağlık arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Evet tarihimizi hatırlatma amacıda barındırıyor beğenmene sevindim Emine
Hepyek' Alıntı: Renkler birbirine çok yakın olmuş, ayrıntıları seçmek zorlaşıyor Genişletmek için tıkla ... Amacına ulaşmış demektir teşekkür eettim Hepyek émmst' Alıntı: Sade, şık ve hoş bir tarih havası olmuş..Çok hoş duruyor..Ellerine sağlık arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Evet tarihimizi hatırlatma amacıda barındırıyor beğenmene sevindim Emine
Hatice ÇAVDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 16 May 2007 Mesajlar 2,441 Tepkime puanı 46 Web sitesi www.grafikerler.net 17 Tem 2009 #19 şık bir çalışma olmuş yine, bu serinin devamını merakla beklemekteyim... Eline sağlık Mercan...
Grafield 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 19 Tem 2009 #20 Resmen Tarih kokan renklerle bezenmiş tebrik ederim.