Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

drop shadow??? yardım

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshopta bir nesneye drop shadow veriyorum. Başka ayrı bir nesneye verdiğimde, drop shadowu diğeri ile aynı yönde veriyor fakat ben farklı yönde vermek istiyorum.yıllardır photoshıop kullanıyorum ama bunu bilmiyorum:(
yada öyle bir özellk yokmu?

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Efekt verdikden sonra ctrl + shift + n ile aynı yeni bir layer açınız daha sonra efekt vermiş olduğunuz layer ile boş layer i seçili hale getirerek ctrl + e ile birleştiriniz. Daha sonra efekt kaybolucaktır yenı nesnenıze "layerınıza" istediğiniz şekilde verebilirsiniz çünkü bir önce vermiş olduğunuz layer li blending i efektli olan layer artık normal layerdir =)

Saygılarımla...

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çoooooook teşekkür ettim. başardım. rahatladım:)) çok çok teşekkür..

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
blending optionstan drop shadow verirken use global lightı seçili yapmazsanız başka yöne gölge verebilirsiniz benim kullandığım şekil bu.

96068887hg0.jpg

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunun daha kolay bir yolu var. Photoshopta layer style penceresinde (yani drop shadow verdiğin yerde "use global light" diye bir kutucuk var onun işaretini kaldırırsan hepsine ayrı golge verebilirsin. Birleştirme gelen olmaz ya yeniden shadow'u yenilemek istersen ne olacak değilmi? Bunun yöntemi budur kolay gelsin

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar çok teşekkürler hepinize yetiştiniz imdadıma.Bu use global light yöntemide kullanışlı birşey.. çok sağolun