Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dx5 kafaların kalitesi ?

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
kullandığım 320 cm lik makinede dx5 2 adet kafa var. bu kafaların bastığı baskının kaç ay yada kaç yıl ömrü var ? boyanın kalitesi baskı renginin ömründe önemli mi ?

Benzer konular

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
her biri için 50.000 metre kare diyolar... Ama tabi tüm kafalarda olduğu gibi, orjinal boya kullanımı, ortam sıcaklığı, makinenin çalışma sıklığı önemli... Bende kullanıyorum DX5 kafaları çalıştıracaksın en güzeli bu... hiç tık demiyor.

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
epson dx5 kafa kullanaan makineleri 2009 yılı aralık ayında Türkiyeye ilk biz getirdik.müşteriler epson dx5 dediğimiz zaman konica kafayı övüyorlardı rizede. tabelacılara binlerce numune baskı gönderdik. hiçbir karşılık beklemeden epson dx5 kafayı tanıttık.ar-ge yaptık.fakat ne yazık ki bu kafanın garantisini gören diğerleri ellerindeki eski teknoloji maakineleri satmaktan vazgeçip bu kafaya yöneldiler. hal böyle olunca rekabet de doğdu.
makine kafaları çok yeni olduğu için boya ömrü konusunda arge devam ediyor. şu ana kadar iki yaz bir kış geçirdik solma olmadı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet DX5 kafada
lux.gif
kullanabilirsen çok yaz az da kış geçirebilirsin....:rofl:

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
yorumlarınız için teşekkürler. ben suan da MLD ve Proİnk boyaları kullanıyorum . tavsiyede ederim.

xxray

🌱Yeni Üye🌱
ben bir de *************** adresine bakmanı tavsiye ederim...şahsen dx5 boya oradan alıyorum ve çok memnunum

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
site açık reklam alanına dönüşmüş,çbs boya reklamı bile yayınlanıyor

devareklam

🌱Yeni Üye🌱
bir buçuk yıldır kullanıyorum ilk aldığım zamanlarda owv baskısı yapmıştım yakın bir yere.
sık sık gidip bakıyorum şuana kadar bir problem gözükmüyor. sanırım firmalar kendini garantiye almak için süreyi biraz düşük tutuyorlar. e tabi güneş faktörü de var.
uyguladığım yere öğle saatlerinde ve akşama kadar güneş geliyor.