Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Easy Cleaner Temizliğin Şekli Değişecek - bez reklamı için :( önerileriniz

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resim674724067.jpg

thumb_g__steri.jpg

daha neler yapmalıyım :( stajer oalrak işe başladım ama elimden bu akdar geldi neler koymalıyım neler yapmalıyım fikirleriniz neler arkadaşlar ?

acil yorumlarsanız memnun olurum

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ayı konuyu birden fazla açıyorusunuz.

Bir de konu başlığınız "reklam için çalışmam"... Ne için çalışırsınız?

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
admin dikakt ederim hazır gelmişken bir de yorum yapsaydın :S

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınız yine olmamış. Siz kurallara uyana kadar benim size yorum yapmamı beklemeniz bencillik olacaktır. :)

Düşünün; bunun benzeri bir sürü iş yaptınız. Bilgisayarınızda bu yapmış olduğunuz işleri arşivlemeniz gerekiyor. Belki de 250 tane "bez reklamı" tarzında çalışma yaptınız. Daha sonra X firmasına/kurumuna yapmış olduğunuz iş yeniden çıktı alınması gerekti. Diğer yapmış olduğunuz bez reklamı ile hepsi aynı isimde olduğunu düşünülürse size lazım olan çalışmayı nasıl bulmayı düşünüyorsunuz?

Bana kalırsa açmış olduğunuz konuyu hem daha düzenli bir arşivleme hem de insanların daha çok dikakatini çekmek için başlık şu şekilde olmalıydı:

Easy Cleaner Temizliğin Şekli Değişecek

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
mizanpajdan başlayabilirsin sonra font seçimi, renk uygulaması, gereksiz birde degrade

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka plana temizlikle ilgili figürler koyabilrirsin mesela çok sade duruyor

ozozlem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mmesela fonu beyaz yapmakla başlayabilirsin..yazıları daha aşşağıya çekilebilir üst kısmada sade bir görsel le mendili oluşturan bir bütünlk yapabilirsn sloganıda daha küçük olarak görselin bulunduğu uygn bir yere kullanılabilir..fonda duran Easy Cleaner yazısı gerçektn varmı bilmiyrm ama pek hoş durmamış sanki..onuda aşşağıya bir yerlere çekebilirsin düz olarak .. sadece öneri benim söylediklerm tabiki :)
emeğine sağlk kolay gelsn