Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ece&Bileydi Residence Flash Tasarım

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir inşaat firması için hazırladığım ve kullanılmakta olan flash animated tasarım. (full flash demek daha doğru olabilir)

ssslws.png

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Header bölümünü daha aık renklerde göze hış gelebilrdir grci bg acı tonlarda header acık olsa ne kadar göze görünürdü oda tartışma konusu...emegine saglık

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Yazı stillerini değiştirip resimleride daha değişk çerçeve içine alırsan ve son olarak ortadaki kısım ile menüyü ayırırsan daha da hoş olacağına eminim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş gözüküyor eline sağlık flash bilmediğim için detaylı eleştiri yapamıyorum :)

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ediyorum yorumlarınıza.. header bölümünde tek renk kullanmamın ve bu rengin siyah olmasının nedeni, arka plan'ın devamlı olarak değişmesinden ötürü, Head ile arka planların birbirilerine uyumunu riske atmamaktı.. siyah her renk ile uyumlu olduğundan siyahı seçtim.

içerik bölümünün head ile birleşik olmasındaki asıl sebep de , zaten yükseklik olarak yeterince büyük olan tasarımın , web tarayıcılarda scrolller gereksimini en aza indirmek, hatta ortadan kaldırmaktı.

teksinarda

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yukardaki yazı bölümünü resim ile biraz daha ayırırsan daha güzel gelebilir göze ayrıca yazı fontlarını ve boyutlarını değiştirirsen güzel olur..

Ellerine Sağlık

koronz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.lebuso.com
Güzel bir tasarım. Ancak dil seçimi yapılınca ayrı bir pencere de açmak yerine yine aynı pencereye içerisinde açarak kenarlarda farklı bir dile geçiş için opsiyon bırakılabilirdi.
Bir diğer nokta çok yavaş açılması.
Ama genel olarak tasarım hoş.