Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edco digital logo

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok yakında adını sıklıkla duyacağınızı düşündüğüm bir prodüksiyon firması için, marka üretim aşaması sırasında oluşturduğum logosu..

47456085.jpg

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla hocam yapmak ıstedıgın sey yazılara puturluk verıp arka zemının kabarıklıgı olsu ıstemıssın ama arka zemındekı cıkıntıların ( tek bır cıkıntı olarak baktıgımızda ) hacmı, yazının ustundekınlerden daha buyuk o yuzden orda hata olmus bence. eğe r çok ısmını duyucaksak logolarına daha cok onem vermelıler cok buyuk hatalar var fontlara verılen patternden dolayımı bılmıyorum harflerın ıclerı flan kesık kesık olmus bi anlam cıkarayım dıyorum oda yok. bence olmamıs bıraz daha media sımgelerını onune alıp once aklında logonu cızmelısın. kolay gelsın

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim öncelikle..

arkaplan çok önemli değil, çünkü sadece gösterim için kullanılmış bir arkaplan.. logo ile herhangi bir bağı yok yani. düz siyah zeminde ya da beyaz zeminde kullanılacaktır logo muhtemelen..

harflerin içleri konusunda da ben herhangi bir girinti çıkıntı göremedim.. resmi tam boyutunda incelediğine emin misin? yani şu andaki orantılanmış hali..

medya simgeleri konusunda da oraya film makarası ya da film şeridi gibi klasik medya simgeleri koymayı pek düşünmüyorum.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok mesela endo yazıyor ya o yazı guzel olmus onu beyaz bı zemın uzerıne acık mavı renkle uzerındekı buturler olmadan denersen cok daha guzel olucaktır emınım

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence font zayıf kalmış belirgin olmalı fon kaybetmiş logoyu, beyaz fondada olsa sanki dikkat çekmez gibi eline sağlık arkadaşım

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
keşke zemini koymadan ekleme yapsa idin