Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EDIUS ile yaptigim bir reklam calisması

Benzer konular

inglornenha

🌱Yeni Üye🌱
çok guzel olmuş emegine saglık. yapım aşamasını da anlatırsan sevinirim.

zaraoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel bir calisma ama efektlerin tumunu gozden grcirince sankila edius biras eksik kaliyor birazcik after efekt calismasina benzemis.

inglornenha

🌱Yeni Üye🌱
bu effect paketlerini nereden bulabiliriz? konuda yeniyim bazı konularda kafam karısık mantıgını anlamaya calısıyorum. mesala bu after effect paketlerinde edius'a uygunlarını mı bulmak gerekiyor yoksa tamamı uyumlumudur?

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır dostum yanlıs anlamıssın. after effect paketleri edius la uyumlu değil bildiğim kadarıyla. arkadaş after kullanmıssın çalışmada dediği için onu yazdım. çalışma tamamen edius. prodad paketi edius ile birlikte geliyor.

inglornenha

🌱Yeni Üye🌱
anladım. birkaç yerde after effect pluginlerinin en azından bazılarının edius ile uyumlu olanları yada after effect icinde uygulanan effectlerin edius icin hazırlanmıs pluginleri olduğunu okumustum belki de ben yanlıs anlamısımdır :) edius icerisinde kullanılan standart paketler dısında (filter , effect) dısarıdan da indirileren paketler vardır herhalde dimi ? yoksa edius kullananlar ediusun paketlerini mi kullanmak zorunda sadece. (edius + yardımcı 2.program dısında)

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edius 6 yı incelem fırsatım olmadı daha belki 6 da o dedğin olabilir

zaraoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
prodad plugin ler yeterince guzel sende ustalikla kullanmissin emegine saglik vitescane ide kulandiklarina benzer efektler bulmak mumkun ama onlari degerlendirmek gercekten buyuk is tekrar emegine saglik kolay gelsin

kingprintmaker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
farkettin mi bilmiyorum türkiyede ilk yazısı 2 kere dönmek istedi dönemedi 3.de acıyı tamamladı. :) bu bi hata gibi gözüküyo ayrıca ekranda sürekli hareket halindeki yazılar "hangi birine bakayım"hissi veriyor. ama genel tema çok hoş tam bi su reklamı.emeğine sağlık

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
farkettin mi bilmiyorum türkiyede ilk yazısı 2 kere dönmek istedi dönemedi 3.de acıyı tamamladı. :) bu bi hata gibi gözüküyo ayrıca ekranda sürekli hareket halindeki yazılar "hangi birine bakayım"hissi veriyor. ama genel tema çok hoş tam bi su reklamı.emeğine sağlık

müziğin ritmine göre özellikle yaptığım bise o 2 kez donemeyip 3. de dönmesi. eleştirin için teşekkürler

AYDINS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş after bilmeye gerek yokmuş...

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkurler dostum.aslında after ile yapılan efekt bolumunu büyük olcüde yapabiliyorsun. ama yinede after in yeri başka

srkn99

🌱Yeni Üye🌱
hollywood master fx for edius (edius için efek ve animasyonlar) ama indirme linkini bulursanız banada yollayın :)

efsane455

🌱Yeni Üye🌱
Vimeo@da paylastigin secim 2011 calismasini izledim biraz bilgi verrebilirmisin acaba hangi program ve teknikle yaptiginla ilgili

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vimeo@da paylastigin secim 2011 calismasini izledim biraz bilgi verrebilirmisin acaba hangi program ve teknikle yaptiginla ilgili

secim calismasinda oncelikle after kullandim. tüm hareketler after. sonrasında ışıltılar ve müziği edius ta yerleştirdim.