Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum konu ile ilgili dersi hazırladım ama şu an trabzonda olimpiyat oyunlarında olduğumdan upload edemedim ay başında siteye ekleyeceğim dersi hatta emin ol istediğinizden daha fazlasını bulacaksınız derste. yanlız ben dersi 6 versiyonu ile hazırladım
merhabalr poyrazhan ben bu siteye daha yeni kayıt oldum ve edius neo3 kullanıyom ben bu ediusta cektigim düğün görüntülerine pasta kesilirken havayi fişek eklemek istiyom yada pasta kesilirken konfetiler atılmasını istiyorum bunu efekt olarak yapmak istiyorum yada buna benzer efektler bu konuda yardımcı olurmusun
merhabalr poyrazhan ben bu siteye daha yeni kayıt oldum ve edius neo3 kullanıyom ben bu ediusta cektigim düğün görüntülerine pasta kesilirken havayi fişek eklemek istiyom yada pasta kesilirken konfetiler atılmasını istiyorum bunu efekt olarak yapmak istiyorum yada buna benzer efektler bu konuda yardımcı olurmusun
öncelikle bir havai fişek videon varmı bilmiyorum ama diyelimki var o zaman sen düğün görüntünü video bandına havai fişek görüntünüde onun üst bandına atıp üst banda attığın görüntüye chromakey uygulayacaksın bununla ilgili 4. dersimde anlatımım var izledin mi