Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edius'ta görüntü buzlama

darKGuitarisT

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar elimde bir video var ve ben o videodaki suratı buzlamak istiyorum nasıl yapabilirim?Edius 5 var bende.

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar elimde bir video var ve ben o videodaki suratı buzlamak istiyorum nasıl yapabilirim?Edius 5 var bende.

dostum konu ile ilgili dersi hazırladım ama şu an trabzonda olimpiyat oyunlarında olduğumdan upload edemedim ay başında siteye ekleyeceğim dersi hatta emin ol istediğinizden daha fazlasını bulacaksınız derste. yanlız ben dersi 6 versiyonu ile hazırladım

siteyi takip edin

demon06

🌱Yeni Üye🌱
Poyrazhan

merhabalr poyrazhan ben bu siteye daha yeni kayıt oldum ve edius neo3 kullanıyom ben bu ediusta cektigim düğün görüntülerine pasta kesilirken havayi fişek eklemek istiyom yada pasta kesilirken konfetiler atılmasını istiyorum bunu efekt olarak yapmak istiyorum yada buna benzer efektler bu konuda yardımcı olurmusun

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhabalr poyrazhan ben bu siteye daha yeni kayıt oldum ve edius neo3 kullanıyom ben bu ediusta cektigim düğün görüntülerine pasta kesilirken havayi fişek eklemek istiyom yada pasta kesilirken konfetiler atılmasını istiyorum bunu efekt olarak yapmak istiyorum yada buna benzer efektler bu konuda yardımcı olurmusun

öncelikle bir havai fişek videon varmı bilmiyorum ama diyelimki var o zaman sen düğün görüntünü video bandına havai fişek görüntünüde onun üst bandına atıp üst banda attığın görüntüye chromakey uygulayacaksın bununla ilgili 4. dersimde anlatımım var izledin mi

demon06

🌱Yeni Üye🌱
yok hocam izleyemedim indiremiyorum dersleri ama anladım hocam ccok saol teşekkürler