kopukhasan
♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumlarınızı alabilir miyim?

Açıkçası mantıksal yorum için buna uygun gözle görünür,hissedilir bir takım argümanlar olması gerekir.Eğer siz bu açıklamaları yapmasaydınız bir çok kişi bunları sanırım anlayamayacaktı.Düşünce biçiminiz güzel ama uygulama kısmı zaten en zor olan kısım.Düşüncelerinizi çalışmanıza aktarırken daha özenli daha seçici olmalısınız diye düşünüyorum.
"1-Hedef, Oklar, CMYK savunulan düşünce "her türlü reklam işiniz için doğru nokta burası"
Bu mesajı vermek adına amblemi hedef tahtası gibi göstermemelisiniz.Bu artık kalıplaşmış bir düşünce.Ayrıca okların birleştiği yer boş bir çemberin içi...Bu pek etkili bir mesaj olmayabilir.
2-Büyüteç "her küçük detayı büyüteç ile bakıyor gibi büyültüp o doğrultuda titiz iş yapıyoruz"
Şeklin içinde sadece bir büyüteç var ama herhangi bir detayı bir ayrıntıyı ne büyütmüş ne açıkça göstermiş.Sadece var o kadar...Etkisi sadece "olmak" olan bir detay kimsede bir etki bırakmayabilir.
3-Yol, Fırça "size doğru yolu gösterecek size yön vereceğiz "
Fırçanın bir yol gösterdiğini düşünmüyorum. Zira yer,yön göstermek için kullanılan bir çok şekil var zaten.Bir firmayı doğru yola götürdüğünüze inandırmak için daha net daha belirgin bir doğrultuda hedefleriniz olduğunu göstermelisiniz.Bunun adına daha kararlı bir duruş demeliyiz sanırım.
Daha iyi çalışmalarınız için kolay gelsin.
efendım yazısının fontunu degıstırırsenız eminim çok guzel bişe ortaya cıkacaktır.
düşünce olarak sorgular isek mantıklı ama estetık guzellıgıde onemlı.yanı duşuncenın guzellıgı yanında tasarımda cok guzel olmalı kı insanlar tasarım guzel olduğu için logoya baksın sonra anlatılanı anlasın.paylasımıız için çok tesekkurler hasan bey.
çokkkkkkk guzel bısey yapabılecegınızden hıc kuskum yok.yetenegınıze guvenıyorm![]()
slm hasan ben yasminin staj arkadaşı logoların gerçekten güzel umarım dahada iyi işler çıkarırsın efendim fontu iyi durmamış onu degiştirsen daha iyi olur sanki)
hasan bey bişe sora bılırmıyım efndım reklam hayalı bı fırmamı???????????
hayali bir firma kurup ona logo tasarlamam gerek logo çalışması yaptım bir kaçtana ne kadar iyi o dereceyi bilmiyorum isim güzel ama yaptıgım logolar pek isme hitap etmiyo napabilirim sizce???????????
olmamış bunlar daha çok çalışman gerek sadeliğe ve renklere dikkat et ok![]()