Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

egzersiz figürleri ilüstrasyonlarım

Benzer konular

mmıes

🌱Yeni Üye🌱
yazı fontunu söyleyebilirmisin ?

hasankaplan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepsi de oldukça başarılı çizimler.
Tebrikler.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim, çalışmalarınızı inceliyorum ve emek verildiğini görüyorum.Sormak istediğim iki şey var.
1. Program olarak illüstratör mü kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız gerekli olan her şey için yeterli oluyor mu?
2. Mesela bu çalışmanız için tasarlama, eskiz, son aşama dahil ne kadar zamanınızı alıyor?

Bunlar merak ettiğim konular.Tekrar tebrik ederim.

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Tebrik ederim, çalışmalarınızı inceliyorum ve emek verildiğini görüyorum.Sormak istediğim iki şey var.
1. Program olarak illüstratör mü kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız gerekli olan her şey için yeterli oluyor mu?
2. Mesela bu çalışmanız için tasarlama, eskiz, son aşama dahil ne kadar zamanınızı alıyor?

Bunlar merak ettiğim konular.Tekrar tebrik ederim.

Cevaplar;
1-)İlüstratör programı fazlasıyla yeterli.
2-)Üstteki çalışmayı yaparken geçen sene bu zamanlardı sanırım, 45 ile 40 dakika arasında sürmüştü bir figür.15 dakikası kurşun kalem eskiz için 30 dakikası da ilüstratör de renklemesi sürmüştü.Ucuz bir tablet kullanıyorum 100 dolar dan biraz düşüktü aldığımda sanırım fiyatı.(logic)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Cevaplar;
1-)İlüstratör programı fazlasıyla yeterli.
2-)Üstteki çalışmayı yaparken geçen sene bu zamanlardı sanırım, 45 ile 40 dakika arasında sürmüştü bir figür.15 dakikası kurşun kalem eskiz için 30 dakikası da ilüstratör de renklemesi sürmüştü.Ucuz bir tablet kullanıyorum 100 dolar dan biraz düşüktü aldığımda sanırım fiyatı.(logic)

İlgilendiğiniz için teşekkürler :)
Başarılarınızın daim olması dileğiyle.