Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EL ILANI FUAR İÇİN (arkası yapılıcak)

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 4 numara harika eline sağlık

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet zaman kaybettiğim bi çalışma sonuç... İŞ İPTAL :(

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
En sinir olduğum şeylerden biridir. Okadar uğraş çabala sonra gitsin iş iptal olsun. Böyle olduğunda saçımı başımı yoluyorum ya:(

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet katılıyorum, bide o kadar yogun zamanımda acil diyorlardı ama iş bitti... iptal oldu enteresan vallahi

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
ben cozemedim "Alış verişinizi ayağınıza getiren mağaza" sloganın arkasında iki cinsin yarı cıplak resimleri bana cok riskli ve iddialı semboller ve slogan birleşimi gibi geldi ama
tasarımı ikinci kez baktıgımda fena durmuyor acıkcası 4 deki fontu kullandıgın gibi 3 e uyarlarsan güzel olur. onun dışında bu mağazayı merak ettim iç giyim mağazası mı ? ilk aklıma bu geldi ama slogan değişmeli bence...

buarada üzüldüm iptal oluşuna eklemek istedim.. ;) emeğine sağlık arkadasım.

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede 1 yada 4 ama 4 ün renkleri cekiyor.. ki bu tasarımında renkleri önemli ..çünkü çamaşır :) emeğine ellerine sağlık walla

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben cozemedim "Alış verişinizi ayağınıza getiren mağaza" sloganın arkasında iki cinsin yarı cıplak resimleri bana cok riskli ve iddialı semboller ve slogan birleşimi gibi geldi ama
tasarımı ikinci kez baktıgımda fena durmuyor acıkcası 4 deki fontu kullandıgın gibi 3 e uyarlarsan güzel olur. onun dışında bu mağazayı merak ettim iç giyim mağazası mı ? ilk aklıma bu geldi ama slogan değişmeli bence...

buarada üzüldüm iptal oluşuna eklemek istedim.. ;) emeğine sağlık arkadasım.

Sağol arkadaşım, evet iç giyim firmasının web üzerinden satışı, sloganları oydu değistirme imkanım yok :) ama işte iptal oldu :) bende üzüldüm ama yapacak bişiy yok, nice kataloglar iptal olmustu bunlar sinek kalıyo :)
Sağolasın yorumun için...

bencede 1 yada 4 ama 4 ün renkleri cekiyor.. ki bu tasarımında renkleri önemli ..çünkü çamaşır :) emeğine ellerine sağlık walla

Teşekkür ederim grafikerburcu...sağol walla :)

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık güzel olmuşlar...