Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El ilanı ve Afiş Çalışmam

OZerONER

🌱Yeni Üye🌱
Bir internet Sitesi Reklamı için hazırladığım çalışma Yorumlarınız Bekliyorum.

EL İLANI
elilannx7.jpg

AFİŞ
afisiw1.jpg

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
beğendim güzel çalışma...ama başlık "yaşadığımız şehir....." yazı fontu harekettli ve renkli olsa nasıl olurdu...bence iyi olurdu...genel olarak başarılı bi çalışma...eline sağlık...kolay gelsin...

OZerONER

🌱Yeni Üye🌱
Başlık Konusunda Çok güzel bir Font ile süsledim Fakat Baskısa Aynı Font Türkçe Karakterleri Desteklemediği için I harfleri İ oldu :D Bü yüzden matbaada Karakter değiştirmek zorunda kaldık Sade olsun denildi Sade kaldı. Teşekkürler yorumun için. Aslına bakarsan Benimde hoşuma gitmiyor ama matbaa işte :D

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Başlık Konusunda Çok güzel bir Font ile süsledim Fakat Baskısa Aynı Font Türkçe Karakterleri Desteklemediği için I harfleri İ oldu :D Bü yüzden matbaada Karakter değiştirmek zorunda kaldık Sade olsun denildi Sade kaldı. Teşekkürler yorumun için. Aslına bakarsan Benimde hoşuma gitmiyor ama matbaa işte :D

anladım neyse çalışmada basılmış zaten... matbaalar yüzünden insan bazen hayallerinden vazgeçmek zorunda kalıyo...

OZerONER

🌱Yeni Üye🌱
evet malesefki öyle saol önerilerin için
Peace !

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş bir çalişma olmuş, ellerine sağlik.. yalniz benim dikkatimi çeken web adres :) mersinim özelim :D çok şugar geldi bana :)

okanazli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konvertledikten sonra İ lerin noktalarını silseydiniz.?