Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EL (UC-Logic WP8060)

turgay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turgaytosun.com.tr
güzel olmuş ama 3 program kullanarak kasmanın anlamı ne
corel in eski sürümlerinde corel trace da yeni sürümlerindede direk corel draw da trace menüsüyle aynı kaliteyi elde edebilirdiniz
5000dpi x 3500dpi bi dosyayı 2 katına çıkarıp trace çevirip sonrasında ölçeği yarıya düşürdüğünüzde %100 ekran görüntüsünde orjinal fotodan fark göremessiniz

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Söylenecek söz yok bu çalışmaya tebrikler...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
güzel olmuş ama 3 program kullanarak kasmanın anlamı ne
corel in eski sürümlerinde corel trace da yeni sürümlerindede direk corel draw da trace menüsüyle aynı kaliteyi elde edebilirdiniz
5000dpi x 3500dpi bi dosyayı 2 katına çıkarıp trace çevirip sonrasında ölçeği yarıya düşürdüğünüzde %100 ekran görüntüsünde orjinal fotodan fark göremessiniz

Baştada söylediğim gibi bu çalışma tamamen fırça ile, grafik penle tek tek işledim, yani tüm çalışma tek bir layerdedir. Yine başta söylediğim şey bu çalışma ile sınırlarımı denedim. Bir ele bakarak, bu eli ne kadar fotografik yapabilirim? Sorusuna cevap için yaptım bu çalışmayı.
Bu çalışma sözünü ettiğiniz tekniklerin dışında bir çalışmadır. Yoksa iyi kalitede bir fotoğraf makinam var çeker bir iki rötuşla kullanırdım.

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
söyleyecek söz bulamıyorum süper bir çalışma. ne var bende aynısını yaparım diyenler bence bu foruma hiç girmesinler. çünkü burası show yeri değil paylaşım yeridir . tekrar elinize sağlık :alkis: :)

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
hocam ellerinize saglık...gercekten mukemmel bir çalısma?

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ne denilebilirki emeğinize sağlık :alkis: :alkis:

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Okulda resim ve felsefe hocalarımızın ikiside sormuşdu resim ne ile çizilir?
Herkes türlü türlü cevaplar vermişdi, doru cevap; ''Resim göz ile çizilir'' idi.

Gerçekden iyi bir gözlemcisiniz tebrikler, çalışmalarınızın davamını beklerim, başarılar...

selimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam ben bunu çizen o eli öperim diyorum ellerinize sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Cahit hocam kaçırmışım ben bu çalışmanızı..Gerçekten tebrik ederim..çok başarılı..Ama sınırlarınızı elin devamı için zorlarsamayı da düşünmenizi tavsiye ederim..İlginç ve örnek ötesi bir modelleme olabilir..Ama tabiki zaman herşey..

şeydaa

🌱Yeni Üye🌱
ya varya süper olmuş elinize sağlık. umarım bende bigün böyle şeyler yapabilirim. hangi programde yapmıştınız??

hasanasd

🌱Yeni Üye🌱
açıkca belirtmeliyim ki şok oldum bu çalışmayı görünce. el emeği göz nuru derler ya bu laf cuk diye oturmuş bu çalışma için. ellerinize sağlık olsun ki bu tür çalışmaların devamı gelsin. saygılar

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğe saygı
kusura bakmayın ama ben gereksiz buldum
bu kadar uğraşmaya ve zaman öldürmeye değmez bi çalışma olmuş

Benzetme 10 üzerinden 9 ama yinede gereksiz
tebrik ediyorum

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
emeğe saygı
kusura bakmayın ama ben gereksiz buldum
bu kadar uğraşmaya ve zaman öldürmeye değmez bi çalışma olmuş

Benzetme 10 üzerinden 9 ama yinede gereksiz
tebrik ediyorum

Görsel sanatlarda aslolan biçimdir, tüm bu uğraşların odaklandığı obje olan biçim görsel sanatların temel felsefesini oluşturur. Kısaca biçim üzerinde düşünme eylemi tüm görsel sanatların temel felsefesini oluşturur. Burada biçimi dijital yöntemlerle nasıl doğru olarak ifade ederim sorusuna, bulduğum cevabın somut karşılığını görebilirsiniz.

Eleştirinizi ifade ederken biraz daha açıklayıcı olursanız size daha doyurucu cevaplar verebilirim. Yani hazır objeler varken biz neden üretelimmi diyorsunuz? Yoksa başka yöntemlerde var kardeşim, bunu illustratorde 2 dakkada yaparım düşüncesimi? Eleştiri amacınızı daha ayrıntılı ifade ederseniz, sizde daha tatmin edici bir cevaba kavuşursunuz.

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok artık :O
.ellerinize sağlık

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İnsanın kendi sınırlarını zorlaması ve "ben ne kadar iyi yapabilirim" sorusuna cevap aramasına "ne gerek vardı" yorumu beni cidden güldürdü..:)
Cahit hocam aklınıza sağlık.

mihri06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam gerçekten ellerinize sağlık bakmakla görmek arasındaki farkı en iyi kanıtlayan örnek... Detaylar... Hocam bide elma çiziminizi büyütüp paylaşır mısınız bizimle arkadaşlar fotoğraf diyolarda...

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum yapmak haddimizemi düşmüş. hayret verici