Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elektro Yapı Market İnsört (Yılbaşı Özel)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çok güzel bir çalışma olmuş :) Eline sağlık mercano,herkezin elinin, değmeside bu çalışmayı daha bir güzelleştirmiş anlaşılan :) kasta ve diğer yardımcı ve fikir alışverişinde olduğun tüm arkadaşların emeğine sağlık .

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten verdiginiz emeğe ve zamana değmiş abicim.

Üzerinde çalışılmış ve çok emek verilmiş bir çalışma, başarılı bir çalışma olmuş...Emeğinize sağlık, Sevgili kasta' nında yardımıyla ortaya harika bir çalışma çıkmış, emeği geçen herkesin eline sağlık.

Tebrik ederim Mr.Mercano=)

Kolay gelsin.

İyi çalışmalar.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir çalışma olmuş :) Eline sağlık mercano,herkezin elinin, değmeside bu çalışmayı daha bir güzelleştirmiş anlaşılan :) kasta ve diğer yardımcı ve fikir alışverişinde olduğun tüm arkadaşların emeğine sağlık .

Üzerinde çalışılmış ve çok emek verilmiş bir çalışma, başarılı bir çalışma olmuş...Emeğinize sağlık, Sevgili kasta' nında yardımıyla ortaya harika bir çalışma çıkmış, emeği geçen herkesin eline sağlık.

Kolay gelsin.

İyi çalışmalar.

teşekkür ederim kızlar... kartvizit tasarımı bile olsa yalnız yapılmıyor... bir şey üzerine çok çalışınca insanın aklı durgun hale geliyor bunun için her zaman demeye vaz geçemem iyi ki varsin grafikerler.net...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerinize sağlık arkadaşlar...Dayınışma içerisinde yapılan başka çalışmalar görmek çok hoş :) Hepinizi yürekten kutluyorum...

Tebrikler...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kasta benim işlerede, bir el atın bari oldu olucak :D

:) evet sende benim işlerime:p;)

Ellerinize sağlık arkadaşlar...Dayınışma içerisinde yapılan başka çalışmalar görmek çok hoş :) Hepinizi yürekten kutluyorum...

Tebrikler...

kıskandık size cengiz ile bizde aynısını yapalım dedık:p şaka tabi bir yana

büyük bir zevkle yardım etmeye çalıştım

Teşekkür ederiz:angel:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑

Güzel yorumun için Teşekkür ederim Filiz :)

Kolay gelsin.

İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim canım kardeşim :)

Tebrikler...

Haklısın kardeşim iki elin sesi herzaman bir elden iyidir :) teşekkür ederim kardeşim

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten fikirlerin ve yeteklerin birleşiminden müthiş bir çalışma çıkmış..Özellikle kapak çok sık olmuş..Ellerinize saglık.