Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Erpiliç Ürün Kataloğu

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sağı bu solu bu olsun da diyebilirsiniz. Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Doğruyu ve güzeli hep birlikte oluşturalım. Teşekkürler.

Not: İngilizce-Türkçe olabilir kısımları 2 defa yazdım. Kafa karıştırmasın.

Benzer konular

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 numara olmuş bence.. :D

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hangisi olmuş:)

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 1. si ama sağ alttaki listeyi uzatman gerektiğinde ürünlerle çok iç içe girebilir.. ama çalışmalara bakılırsa gayet uygun bi çözüm bulursun.. :D

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 1. si ama sağ alttaki listeyi uzatman gerektiğinde ürünlerle çok iç içe girebilir.. ama çalışmalara bakılırsa gayet uygun bi çözüm bulursun.. :D

Eyvallah:) Tablomuz sabit boyutta kalacak dostum. Problem yok o yüzden.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
O kadar çok seçenek var ki, resimler arasındaki farkı bulun bulmacası gibi olmuş... Bence sunumdan önce çalışmalarını elemelisin, aksi halde senin kararsız olduğun gözlemlenir müşteri tarafından ve aynı kararsızlığa kendileri de düşer... En fazla 3 çalışma olmalı ve bu çalışmalar arasındaki fark bariz olmalı, birbirine çok yakın olmamalı...

Çalışmalar genel olarak başarılı. Çalışmayı tek bir sayfa gibi düşünüp objeleri karşılıklı sayfalara devam ettirseniz daha iyi olur bence, mesela tabağın kezik ucu diğer sayfaya taşsın ve üst bantlar devam etsin, bütün olsun... Erpiliç tavuk çiziminin sol üstte belirgin kullanıldığı çalışmalar amacına uygun gibi...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok fazla alternatif sunmuşsunuz...daha az seçeneğe indirirseniz seçimi daha kolay olacaktır.
Ellerinize sağlık hoş çalışmalar olmuş.

Kolay gelsin...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Önder Bey'e katılıyorum ama genel olarak her çalışmanın ayrı bir güzelliği var emeğinize sağlık...

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende sizlere katılıyorum:) Fazla seçenek sunmaktan kurtaramadım kendimi. Seçim yapmakta zorlandığım için sanırım. Böyle bir sunum yapmak her zaman sakıncalımıdır acaba? Müşteriye göre değişkenlik gösterebilir mi?

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Bende sizlere katılıyorum:) Fazla seçenek sunmaktan kurtaramadım kendimi. Seçim yapmakta zorlandığım için sanırım. Böyle bir sunum yapmak her zaman sakıncalımıdır acaba? Müşteriye göre değişkenlik gösterebilir mi?

Bana göre en önemlisi tasarımcının yaptığı çalışmalar arasında seçim yapabilme ve insiyatif kullanabilme özelliğidir, az iyi olanı çok iyi olandan eleyebilme özelliği yani. Bu, yaptığın çalışmalara üçüncü gözle bakabilme, estetik beğeni ve seçim kabiliyetini geliştirme özelliği kazandırır. Bunu yapabilirsen kontrolü eline almış olursun. Ve evet müşteriye çok fazla seçenek sunmak iyi değildir. Yüksek ihtimalle fazlasını isteyecektir. Unutmamalı ki az olan kıymetlidir...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoş çalışmalar emeğine sağlık

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana göre en önemlisi tasarımcının yaptığı çalışmalar arasında seçim yapabilme ve insiyatif kullanabilme özelliğidir, az iyi olanı çok iyi olandan eleyebilme özelliği yani. Bu, yaptığın çalışmalara üçüncü gözle bakabilme, estetik beğeni ve seçim kabiliyetini geliştirme özelliği kazandırır. Bunu yapabilirsen kontrolü eline almış olursun. Ve evet müşteriye çok fazla seçenek sunmak iyi değildir. Yüksek ihtimalle fazlasını isteyecektir. Unutmamalı ki az olan kıymetlidir...

Size katılıyorum. Teşekkürler yapıcı eleştirilerin için.

Hoş çalışmalar emeğine sağlık

Teşekkürler..

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herzaman sakıncalıdır..
ellerine sağlık çok şık olmuş

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalarının genel havası birbirine çok yakın, yorumlara katılıyorum müşteriye bu kadar çok seçenek sunmamalısın. Küçük paketlerin olduğu görsellerin perspektifleri farklı olduğu için biraz kötü duruyor. Umarım elinde aynı açıda görseller vardır. iyi çalışmalar.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
cordon blue zor okunuyor