Esenyurt Kıraç Tam Zamanlı Grafiker
Program/Seviye: Photoshop İyi
Freehand İyi
İllustrator Orta
İndesign Orta
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: İş birliği içerisinde çalışacak, iş takibi yapabilen. Fotoğraf çekmeye meraklı ve keyif alabilen. Profesyonel bir fotoğraf stüdyomuz var. İşi zamanından önce teslim edebilen. Hızlı ve kıvrak zekalı bir iş arkadaşı arıyoruz.
Kendine güvenen ben yapabilirim diyebilen bütün grafiker arkadaşlarımın cv lerini bekliyorum.
Hafta içi Sabah 8:00 Akşam 5:30
Mesai saatleri içerisinde çalışabilecek, İş yoğunluğuna göre akşam mesaiye veya hafta sonu mesaiye kalabilecek bir iş arkadaşı arıyoruz.
İstanbul Esenyurt Kıraç tarafında şirketimiz. Servis vardır. Köklü bir tekstil firmasıyız.
Göndereceğiniz cv nin özellikleri
Resimli
Nereli Olduğunuz
İstanbulun neresinde ikamet ettiğiniz
Talep ettiğiniz ücret
Deneyiminiz ( En az iki yıl deneyim)
Varsa Referans gösterebileceğiniz kişi veya kuruluşlar
E-posta: nazmiemre@gmail.com
Telefon: 0544 354 50 48
Program/Seviye: Photoshop İyi
Freehand İyi
İllustrator Orta
İndesign Orta
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: İş birliği içerisinde çalışacak, iş takibi yapabilen. Fotoğraf çekmeye meraklı ve keyif alabilen. Profesyonel bir fotoğraf stüdyomuz var. İşi zamanından önce teslim edebilen. Hızlı ve kıvrak zekalı bir iş arkadaşı arıyoruz.
Kendine güvenen ben yapabilirim diyebilen bütün grafiker arkadaşlarımın cv lerini bekliyorum.
Hafta içi Sabah 8:00 Akşam 5:30
Mesai saatleri içerisinde çalışabilecek, İş yoğunluğuna göre akşam mesaiye veya hafta sonu mesaiye kalabilecek bir iş arkadaşı arıyoruz.
İstanbul Esenyurt Kıraç tarafında şirketimiz. Servis vardır. Köklü bir tekstil firmasıyız.
Göndereceğiniz cv nin özellikleri
Resimli
Nereli Olduğunuz
İstanbulun neresinde ikamet ettiğiniz
Talep ettiğiniz ücret
Deneyiminiz ( En az iki yıl deneyim)
Varsa Referans gösterebileceğiniz kişi veya kuruluşlar
E-posta: nazmiemre@gmail.com
Telefon: 0544 354 50 48