Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eurovision 2012 Baku Azerbaijan (2. Çalışmalarım)

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu yıl yaptığım 2. Eurovision Grafik Denemelerim;

Eurovision 2012 - 1

eurovision_2012_azerbaijan.jpg

Eurovision 2012 - 2

eurovision_2012_aze2.jpg

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
birinci çalışmanızda bayrakların bulunduğu öğelerin belli bir düzeni olmadığı için gözü biraz yoruyor gibi
ikinci çalışmanız bu konuda daha iyi fakat beyaz yazılar beyaz fonda okunmak da güçlük çekiyor
emeğinize sağlık

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci çalışmanızda bayrakların bulunduğu öğelerin belli bir düzeni olmadığı için gözü biraz yoruyor gibi
ikinci çalışmanız bu konuda daha iyi fakat beyaz yazılar beyaz fonda okunmak da güçlük çekiyor
emeğinize sağlık

söylediklerinizin bende farkındayım, zevk meselesi benim gözüme böyle daha güzel geldi bu tarzda yaptım, yorum ve eleştiriniz için ayrıca teşekkür ederim :)

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
wooow harika hepsi :) 1. çalışma daha iyi bence :D

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
söylediklerinizin bende farkındayım, zevk meselesi benim gözüme böyle daha güzel geldi bu tarzda yaptım, yorum ve eleştiriniz için ayrıca teşekkür ederim :)

peki tabiki zevk meselesidir anlıyorum
iyi çalışmalar size tekrar yalnız yazınızın hepsinde bold kullanmazsanız sizin için daha iyi olabilir forum kurallarında mevcut sıkıntı olmasın size
iyi forumlar

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
wooow harika hepsi :) 1. çalışma daha iyi bence :D

teşekkürler :)

peki tabiki zevk meselesidir anlıyorum
iyi çalışmalar size tekrar yalnız yazınızın hepsinde bold kullanmazsanız sizin için daha iyi olabilir forum kurallarında mevcut sıkıntı olmasın size
iyi forumlar

ben diğer forumlarda da böyle bold kullanıyorum alışkanlık olsa gerek, burada yasak olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler :) sizede iyi çalışmalar, iyi forumlar...