(alıntıdır)
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 5 Şub 2009 #1 (alıntıdır)
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 5 Şub 2009 #2 Duracel sanırım bütün pil markalarını alt üst ettiki bende bu reklamın hiçbir albenisi kalmamış..Yine de robot iyi çalışılmışTeşekkürler..
Duracel sanırım bütün pil markalarını alt üst ettiki bende bu reklamın hiçbir albenisi kalmamış..Yine de robot iyi çalışılmışTeşekkürler..
émmst 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 18 Ara 2008 Mesajlar 3,324 Tepkime puanı 59 Yaş 39 5 Şub 2009 #3 Bunlar biraz 'bizim pili kullandınız alın size sonuç' gibi geldi bana Nede olsa bakış açısı:angel:
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 5 Şub 2009 #4 émmst' Alıntı: Bunlar biraz 'bizim pili kullandınız alın size sonuç' gibi geldi bana Nede olsa bakış açısı:angel: Genişletmek için tıkla ... sana kesinlikle katılıyorum. Öyle bir izlenim var. En azından bu pili kullanmazsanız bunlar olur anlamını taşıyan bir sloganla bütünleşebilirdi
émmst' Alıntı: Bunlar biraz 'bizim pili kullandınız alın size sonuç' gibi geldi bana Nede olsa bakış açısı:angel: Genişletmek için tıkla ... sana kesinlikle katılıyorum. Öyle bir izlenim var. En azından bu pili kullanmazsanız bunlar olur anlamını taşıyan bir sloganla bütünleşebilirdi