Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

export ta yetersiz hafıza

bemretulove

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar;
A5 ebatında arkalı önlü çalışma yaptım. Lakin bu çalışmayı export ederken yetersiz hafıza dior. Bigisayarım 8GB Ram ve i7 dir. Save as de EPS yaptığımda sorun yok. Ama bu seferde corel de bu dosya açılmıyor. Bunun için çok araştırma yaptım ve okudum lakin çözüm bulamadım. Bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç biliyorum.

Allah ın rahmeti üzerinize olsun.

Benzer konular

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma da çok objemi var. Bilgisayarı kapat -açmayı denedin mi? İstersen bana gönder. Bir bakayım. Ama corelx4 çevir.

bemretulove

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi zaten sıkıntı corel e çevirmekte, corele cevirsem hemen baskıya alacağım.
açıkası çalışmayı corelde yeniden yaptım malesef.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Aklında olsun, çalışmayı illustratorda PDF olarak kaydedip, corelde açıp üzerinde çok rahat çalışabilirsin..
Kolay gelsin..

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Çalışma Zaten Vektördür a5 ebatında çalışıp 300 dpi vermişsen olmaz dpiyı 72 ye düşür al bakalım

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba değerli hocam. Acaba aşağıda resmini çektiğim menüde işaretli olan nesneyi seçip, play tuşuna benzer tuşa bastıkta sonra tekrar dener misin?

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence olmuyorsa son ıhtımal....calısmayı p.s ye atıp ıstedıgın formata cevırmek

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
corelde resım cok oldugu zaman bazen kaydederken ama genelde o dosyayı acarken bellek hatası verıyor resımlerı convertlemek gerekıyor lens gecıslerı de tabıkı.
kaydederken zaten normalden daha uzun surduyse hemen yenı bır sayda acıp oraya ımport edıp kaydetmette yarar var ve farklı bır yere neden boyle oluyor ama karsılastıgım sorunlarda bu sekılde cozum buldugum zamanlar oluyor pc yenıden baslatmak bıle yetmıyor.
kolay gelsın.