Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fatih Sultan Mehmed (Kesinlikle İzleyin)

Benzer konular

rtekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müthiş bir ....

cennet ucuz değil , cehennem lüzümsuz değil kötüler iç in yaşasın cehennem , cennetin bedelini ağır ödedi fatih sultan mehmet...
ellerine sağlık üstadım

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
evet üstteki yoruma katılıyorum
ellerine sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Nasıl korkulmuşsa büyüklüğünden, zekasından nasıl korkulmuşsa, acizliklerinden ne yapacaklarını şaşırmışlar...Gerçektende ağır ödemiş Fatih Cennet'in bedelini..Çok teşekkurler paylaşım için..

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel paylaşım..bu gercekse bişeyi daha ögrendik..tesekkurler..

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

mitturk

🌱Yeni Üye🌱
hazırlayanın ellerine sağlık emeği geçen herkesten allah razı olsun

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu olayı kızıl elma diye bir kitapta okumustum.gerçekten insanın tüyleri ürperiyor
herkese tavsiye ederim paylaşım için çok teşekkürer

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Böyle bir mirasın tarihin üzerinde oturupta bu kadar sahipsiz bıraktığımıza inanabiliyor musunuz?
Koskaca Osmanlı İmparatorluğuyla yada bir çağ değiştiren İstanbul ' un fethiyle ilgili bir tek film yapabildik mi şimdiye kadar?Dünyaya ne kadar anlatabildik geçmişimizi?Amerika bile yenilgiyle çıktığı Vietnam savaşı için ne filmler çekti, ne destanlar yazdı da biz koskaca efsane için ne yaptıkta borcumuzu ödedik?BU kadar mı zor dünyayı ayağa kaldıracak bir film çekebilmek?Zamanında dünyaya hükmetmiş bir toplumun torunları olarak neler yaptık onlar için?Bizi bu yüzden sevmiyorlar arkadaşlar, aslında Türklerden korkuyorlar, bu yüzden istemiyorlar.
Paylaşım gerçekten çok güzel, yalnız çarpıcı bir iddaa, yani tartışılır ve kanıtlanması gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca çok başarılı bir video olarak bulmama rağmen kusura bakmayın söylemeden edemeyeceğim; dinsel ögeler çok fazla kullanıldığı ve diğerleri yerildiği için; ayrımcılığa,ırkçılığa yol açabilir...Yani dikkatli kullanmak ve izletmek gerekir diye düşünüyorum
Volkan Paylaşım için çok teşekkürler
Am sanırım yarım kalmış devamı var gibi.Yok muydu?
Saygılar

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
hazırlayanın ellerine sağlık emeği geçen herkesten allah razı olsun

amin cümlemizden...

Bu olayı kızıl elma diye bir kitapta okumustum.gerçekten insanın tüyleri ürperiyor
herkese tavsiye ederim paylaşım için çok teşekkürer

ben teşekkür ederim ...

Böyle bir mirasın tarihin üzerinde oturupta bu kadar sahipsiz bıraktığımıza inanabiliyor musunuz?
Koskaca Osmanlı İmparatorluğuyla yada bir çağ değiştiren İstanbul ' un fethiyle ilgili bir tek film yapabildik mi şimdiye kadar?Dünyaya ne kadar anlatabildik geçmişimizi?Amerika bile yenilgiyle çıktığı Vietnam savaşı için ne filmler çekti, ne destanlar yazdı da biz koskaca efsane için ne yaptıkta borcumuzu ödedik?BU kadar mı zor dünyayı ayağa kaldıracak bir film çekebilmek?Zamanında dünyaya hükmetmiş bir toplumun torunları olarak neler yaptık onlar için?Bizi bu yüzden sevmiyorlar arkadaşlar, aslında Türklerden korkuyorlar, bu yüzden istemiyorlar.
Paylaşım gerçekten çok güzel, yalnız çarpıcı bir iddaa, yani tartışılır ve kanıtlanması gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca çok başarılı bir video olarak bulmama rağmen kusura bakmayın söylemeden edemeyeceğim; dinsel ögeler çok fazla kullanıldığı ve diğerleri yerildiği için; ayrımcılığa,ırkçılığa yol açabilir...Yani dikkatli kullanmak ve izletmek gerekir diye düşünüyorum
Volkan Paylaşım için çok teşekkürler
Am sanırım yarım kalmış devamı var gibi.Yok muydu?
Saygılar

devamını henüz göremedim ama pekde önemli değil buradan sonrası ayrıca dinsel ögeler neden rahatsızlık verdi anlamış değilim sonuçta şerri hükümlere göre yönetimi sağlanan bir devlet söz konusu...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
devamını henüz göremedim ama pekde önemli değil buradan sonrası ayrıca dinsel ögeler neden rahatsızlık verdi anlamış değilim sonuçta şerri hükümlere göre yönetimi sağlanan bir devlet söz konusu...

Bakın dediklerimi yanlış anlamayın
Ben rahatsız oldum demedim ki, fazla ayrımcılık yapılmış gibi duruyor bazı kesimleri üzebilir, rahatsız edebilir demek istedim sadece
Yoksa benim rahatsız olduğum falan yok, ozmanı harika yansıtmışlar
Video çok başarılı dedim ya :wink:
Yanlış anlamayalım birbirimizi lütfen

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Bakın dediklerimi yanlış anlamayın
Ben rahatsız oldum demedim ki, fazla ayrımcılık yapılmış gibi duruyor bazı kesimleri üzebilir, rahatsız edebilir demek istedim sadece
Yoksa benim rahatsız olduğum falan yok, ozmanı harika yansıtmışlar
Video çok başarılı dedim ya :wink:
Yanlış anlamayalım birbirimizi lütfen

valla üzülcek olan üzülsün tarih bizi hep üzdü bu zamana kadar :) zaman ayırdığınız için teşekkür ederim...