Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fermodda dikim evi deneme

Benzer konular

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Folyo baskıdanın sol tarafındaki daireler çok hoşuma gitmedi. Bu kadar düzenli afişlere bir düzensizlik katmış gibi ve göz tırmalıyor. Bir de kapı ve cam için olan çalışmalardaki renk seçimleri de hoşuma gitmedi. Daha canlı renkler denemek daha mı iyi olur bilmiyorum ama özel bir anlamı varsa onu bilemem.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullandığınız görsellerin tamamı size mi ait?
Örneğin kız çok sevimli ama onuda mı siz yaptınız?
Ayrıca kullandığınız mor tonu çok güzel neden kapıda da az da olsa kullanmadınız?
Çok mu koyu kaçardı?

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
fermoddacopy.jpg

Fercom reklam 2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kullandığınız görsellerin tamamı size mi ait?
Örneğin kız çok sevimli ama onuda mı siz yaptınız?
Ayrıca kullandığınız mor tonu çok güzel neden kapıda da az da olsa kullanmadınız?
Çok mu koyu kaçardı?

teşekkürler, hayır kız vektörü hazır kullandım, kapı ve camları kumlama yaptım, sadece cam yaz olan kısmı folyo bas-kes.

Fercom reklam 2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Folyo baskıdanın sol tarafındaki daireler çok hoşuma gitmedi. Bu kadar düzenli afişlere bir düzensizlik katmış gibi ve göz tırmalıyor. Bir de kapı ve cam için olan çalışmalardaki renk seçimleri de hoşuma gitmedi. Daha canlı renkler denemek daha mı iyi olur bilmiyorum ama özel bir anlamı varsa onu bilemem.

teşekkürler yorumun için, aslında evet folyo baskıda gri desen kullanılmayabilirdi haklısın, cam ve kapıya gelince onlar kumlama folyo olacak.:smile: