Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çook sevinirim :D

C4PK1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emrahhh.jpg

Benzer konular

küheylan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalılşma :) çok beğendim psd link vermn mümkün mü

C4PK1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canın sağolsun :D ne demek ama nasıl verecem ben pek bilmem yeniyim daha burada msn ver psd göndreyim sana

geomania

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözünüz bizde olsun yazısının art arda geliyor olması ve kenardaki medyamedyamedya.... kısmı çok göz yoruyor. bu da "gözün sizde olması"nı isterken, "göz"lerin kaçmasına sebep olabilir.
bir tasarımın bütün olarak uyum sağlaması için, tıp kı bir metnin paragraf düzeni gibi düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. çok sık "tekrar"lar hoş olmayabilir.
emeğine sağlık çalışmalarının devamını dilerim.

geomania

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözünüz bizde olsun yazısının art arda geliyor olması ve kenardaki medyamedyamedya.... kısmı çok göz yoruyor. bu da "gözün sizde olması"nı isterken, "göz"lerin kaçmasına sebep olabilir.
bir tasarımın bütün olarak uyum sağlaması için, tıp kı bir metnin paragraf düzeni gibi düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. çok sık "tekrar"lar hoş olmayabilir.
emeğine sağlık çalışmalarının devamını dilerim.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
altın fırça'nın gri olması biraz garip değil mi? emeğinize sağlık...

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
yazıların sürekli tekrarlanmış olması biraz göz yoruyor sanırım. kenarda yazdığınız medya yazısını tekrarlamazsanız daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
merhabalar
bu çalışmada gözüme çarpan tek hata o sağ taraftaki medya yazıları onları daha küçük, biraz araları açık olarak,ve gri değerini biraz düşürerek yazsanız daha güzel olur diye düşünüyorum
iyi çalışmalar

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanın adıyla kendisi arasında dağlar kadar fark var arkadaşım... tek renk kullanımı belki başka bi çalışma için evet ama bu çalışma için malesef yalnış bi seçim... "Gözünüz Bizde Olsun" diyor ama malesef gözüm bu çalışmada bi göz arasada bulamıyor...heryer tek renk olabilir ama gözün can alıcı olması lazımdı... tekrarlanan bu slogan göze gittikçe küçülmesini anlıyorum ama buradada bi düzensizlik var... kenarda kullanılan bant yazı gereksiz yer kaplamış... uzun lafın kısası arkadaşım başarılı bulmadım... tekrar denemeni tavsiye ederim... kolay gelsin...