Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film afişi gibi ama değil , yardım

berkay199

🌱Yeni Üye🌱
merhaba aradaşlar 1 yıldan beri grafik tasarımıyla ilgileniyorum ama şu resimdeki gibi efekti bir türlü yapamıyorum internetten derslerine falan baktım bulamadım yardımcı olursanız çok iyi olur.

394806_206633146109195_124878947_n.jpg

Benzer konular

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu bi efekt değil fotoğrafın doğal ışığı olabilir. ya da photoshop ta ışıkları ile oynanmıştır. çeşitli ışık ayarları yapılmıştır. internetten bakarsan photoshop ışık ayarlarına işine yarayacak şeyler bulabilirsin.

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim resimde gördüğün 3 adamı magtenic lasso tool ile yada pen tool ile seciceksin sonra select menüsünden inverse diyip seçimi tersine çeviriceksin . ardından filter-blur-gaussian blur yöntemi ile biraz bulanıklık katıcaksın ama çok az arka plan istediğin gibi olucaktır. sonradan tekrar adamları seçip filter menüsünden skecth kataloglarından yakın olanı bulup ince ayarlar yaparak bu hale getirebilirsin.. tabi blur tool falanda kullanman gerek farkettiysen resimde insanların yüzünde bazı yerlerde karalıklar var biraz karalık belli yerlere ekleyebilirsin.. ama şunuda unutma bu resmin çekim acısı ve görüntü kalitesi çok güzel .. bu dediğim şeyleri yapman için seninde bu adamlar gibi aynı kalitede ve güzellikte bir resim çekmen lazım .. sonradan dediğim adımları uygularsan birşeyler çıkcaktır kardeşim.. başarılar..