Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Firmamıza SEO Uzmanı Alınacaktır (Free-Time)

istanbul_ajans

🌱Yeni Üye🌱
Anahtar kelimede ilk sayfada olan sitemizi ilk 3 e yükseltmek için aylık ücret karşılığında Firmamız için free time çalışacak google optimizasyonu ve seo konusunda uzman kişiler aranıyor.

Çalışmak isteyen arkadaşla yüz yüze görüşme yapılacağından dolayı İstnabul da ikamet etmesi tercihimizdir.
Pm yolu ile bilgilerinizi gönderirseniz iletişime geçeriz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar seo konusundaki son google mayday updateydinden sonra ilk sıralarda yer olmak oldukça zorlaştığını belirtmek isterim.Bu son updateyden sonra sadece seo uzmanlarını firma yetkilileri ile birlikte çalışmasını gerektirir hale gelmiştir. eğer seonun bir ciddi bir süreç olduğunun billinçdeyseniz (Çünkü herkes parasını verdim beni üst sıralarda çıkar mantığındalar) bana volkister gmail com dan ulaşabilirsiniz

Teşekkürler birlikte çalışmak dileğiyle

intikan

🌱Yeni Üye🌱
Referanslarımız mevcuttur, backlinq (at) hotmail.com adresine e-mail atarak ulaşabilirsiniz. istanbulda oturuyoruz , ilk sayfaya hatta ilk sıraya çıkardığımız referanslarımız vardır. Yüz yüzede görüşedebiliriz.