Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash acil yardım Frame içindekı movie klibe stop verme

emrullahe

🌱Yeni Üye🌱
arkadarşlar durumu şu şekıld anlatayım bir site yapıyorum ve her framde bi sayfa var anasayfa1. hakkımızda , koleksiyonlar 3. faramede fakat 1. framede aynı zamanda bir anımasyon daha oynuyor hakkımızda butonuna basınca goto and play 2 ye gidiyor hakkımızda fakat bu sefer hakkımızda sayfasının ıcındekı anımasyondan ana sayfa ınındekı anımasyonun oynadığınıda görüyorum yanı anasayfadakı anımayonda görülüyor. benım demek ıstedığım hakkımızdaya basınca anasayfadayken hem 2. framaye gidecek hemde 1 farama içine yerleştirmiş olduğum movie klip duracak normaldeanasayfadakı movie klibe stop vermedım cünkı süreklı donmesı gerekıyor yardımlarınızı beklıyorum.

orneğe www.vizyonartraf.com/faruk tan bakabilirsiniz

Benzer konular

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadarşlar durumu şu şekıld anlatayım bir site yapıyorum ve her framde bi sayfa var anasayfa1. hakkımızda , koleksiyonlar 3. faramede fakat 1. framede aynı zamanda bir anımasyon daha oynuyor hakkımızda butonuna basınca goto and play 2 ye gidiyor hakkımızda fakat bu sefer hakkımızda sayfasının ıcındekı anımasyondan ana sayfa ınındekı anımasyonun oynadığınıda görüyorum yanı anasayfadakı anımayonda görülüyor. benım demek ıstedığım hakkımızdaya basınca anasayfadayken hem 2. framaye gidecek hemde 1 farama içine yerleştirmiş olduğum movie klip duracak normaldeanasayfadakı movie klibe stop vermedım cünkı süreklı donmesı gerekıyor yardımlarınızı beklıyorum.

orneğe Faruk Tekstil tan bakabilirsiniz

Arkadaşım sana şöyle bir önerim var.Bütün siteni sadece bi fla. da hazırlamak yerine örneğin anasayfayı , hakkımızdayı , iletişimi vs. ayrı ayrı fla larda hazırla.İlk olarak anasayfanı hazırladığını farzedersek onu kaydet sonra aynı klasöre anasayfanın swf sinide kayıt et.Daha sonra hakkımızda sayfasınıda hazırla ve hakkımızda olarak fla ile swfsini kayıt et.Daha sonra anasayfadaki hakkımızda butonuna gelerek şu kodları yaz;

on (release) {
loadMovieNum("hakkımızda.swf", 1 )
}

bu kodların açıklaması şöyledir.Butona tıklandığında hakkımızda.swf yi çağır ve 1. katmana çağır.Bu şekilde yaparsanız sizin içinde kolaylık olacağına eminim.