Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash banner yapma

Ege1234

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhaba,

Flash Banner hazırlamak için Macromedia Flash MX 2004 kullanıyorum.İstediklerimi yaptığım söylenemez.Bu yüzden daha kolay ve pratik flash banner hazırlama program tavsiyelerinizi bekliyor ve ekliyorum ; power pointte hazırlağım animasyonu banner olarak kullanmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevirim.Daha önceden 2 kez PPT Video Scout programınu kullanarak istediğim bölgeyi taradım ve video kaydına aldım.Görüntü kalitesi de bozulmadı.Ancak kullanım süresi doldu ve tekrar yuklenmıyor.CamStudio ve BB Flash Back programlarını da denedim.Birincinin görüntüsü bozuk diğerinde de reklamı var.TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYOR İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.

Benzer konular

imagestr

🌱Yeni Üye🌱
En kolay ve en pratik banner'i "Flash" ile yapabilirsin. Banner için farklı program arayışına girmek sağlıklı bir seçim değil.... Bence Flash ile yapmalısın... Tek ihtiyacın olan nasıl bir banner olacağı fikri...

Flash konusunda banner yapmak beni zorlar, o kadar ii diilim dersen internet üzerinden hazır siteleri veya programları kullanabilirsin.

Free flash banner maker

Flash Banner Now

gibi..

Ama Tavsiyem flash kasman ;) Motion, Tween ile kendi çabalarınla yapabilirsin :)

Ege1234

🌱Yeni Üye🌱
Hocam öncelikle ilginiz için teşekkürler flash la ilgileniyorum ama şimdilik daha kolay bir şey hazırladım.Flashtan pek anladığım söylenemez ama power pointi çok iyi bilirim.Hazırladığım animasyonlar çok güzel oluyor.Banner boyutlarında istediğim ve kafamda kurduğum animasyonu hazırladım.Banner olarak kullanmam için,dediğim gibi bunu ekran görüntüsünü kaydeden programlarla yapmak istiyorum.Bu konudaki önerilerinizi alabilirmiyim?

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Ekran görüntüsü derken ? Print Screen tuşunuz yok mu? :D Onu kullanın yapıştırın painte kaydedin sonra da flashla import edin. ;)

Swish programı da çok kolaydır kullanmanızı tavsiye edebilirim.

İndirmek için tıklayın

imagestr

🌱Yeni Üye🌱
Print Screen'ci seni (d3niz) :)

hmm, onun demek istediğin ekran görüntüsü kaydı derken, PowerPoint ile animasyon yapmış, o animasyon ekranda oynarken, onu kaydedip bir şekilde swf'ye nasıl çeviririmin sorusunu arıyor :)

Ege, Anladım seni. Flash olmaz diosun o zorlar beni, benim powerpoint iyi onda yapcam diosun ve şöyle yapabilirsin,

Dostum öncelikle Camtasia, veya MovieMaker tarzı programla ekran görüntünü kaydettir. Genelde WebCAM görüntüsü kaydetmek içinde aynı yöntem kullanılır yığınla bulabilirsin netten..

Ekran görüntüsünü kaydettin animasyonunu 3 sn 5 sn hernekadarsa elinde video var. diyoruz buraya kadar geldin... "banner.mpeg" var elinde diyoruz..

Free AVI MPEG to SWF Converter

ve üstteki converter programını indiriyoruz, mpeg formatını swf formatına çevirecek sana... ve elinde "banner.swf" oluşcak.....

bence bu çok zahmetli iş, flashta yapman taraftarıyım fakat, ben powerpointte yapabilirim diosan buyur, yolları yazdım :)

Kolay Gelsin..