Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Folyo Sıkışması

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Selamlar,
Ben bir plotter almayı düşünüyorum. Tabi, kendimce araştırma yapıyorum. Araştırırken insann kafasıda karışıyor kaygılarıda fazla oluyor. Demek istediğim, yazma esnasında folyonun sıkışması halinde cihazda ciddi bir sorun çıkar mı?, kafa kırılır mı? ve bu tür arızalar garantiye girer mi? ve öyle bir şey söz konusu ise, bütün markalar için bu geçerli mi?. Teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

hodjam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum yaklaşık 12 yıldır bu işi yapıyorum ve bu sorun benim başıma defalarca kez geldi, makineye görünürde pek bişey olduğunu söyleyemem ama bıçak düşmanı bir hata. Makineye zarar vermesi durumunda bu durum garanti kapsamı dışındadır, çünkü kullanıcı hatasıdır. Sağlıcakla....

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Bunu önlemenin çaresi var mı? yada ne yapılabilir bu tür durumlar olmaması için. Ne tür durumlarda bu sorun oluşuyor? ve her makina için bu geçerli mi?. Böyle bir olay olduğunda hemen bıçak mı değiştirmek lazım?. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

eso1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yenireklam99.com
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Bunu önlemenin çaresi var mı? yada ne yapılabilir bu tür durumlar olmaması için. Ne tür durumlarda bu sorun oluşuyor? ve her makina için bu geçerli mi?. Böyle bir olay olduğunda hemen bıçak mı değiştirmek lazım?. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

genelde folyo sıkışması kağıdın en başta makinaya sıfıra sıfır takılmasıyla olur. biraz pay bırakmalısın. eğer makina rahat çalışıyorsa yani arkası önü müsaitse hatasız iş alırsın.bu durumda hemen bıçak körelmez değiştirmene gerek yok

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Değerli cevabınız için teşekkür ediyorum.

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
folyo sıkışmasında biraz bıçak zarar görebilir küçük parça folyoları sıkı sarıp sonra kesmeye çalışırsan bu sorunla karşılaşabilirsin folyo düzgün olup düzgün takarsan sorun olmaz başarılar

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bülent bey, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rica ederim makinayı almadıysan Graphtec almanı tavsiye ederim ben kullanmıyorum ama ii makina özelliklerinden birisi baskes özelliği var

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bülent bey, şuan Graphtec üzerinde yoğunlaşmaktayım. Araştırmalarıma hala devam ediyorum. Bu konularda bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum(bütün üye arkadaşlar). Bilgi sahibi olmadığım bir özellik : "BasKes" ne demektir? Bu özellik hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkür ediyorum.

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
baskes özelliği dijital baskı yaptırdığında küçük etiket olabilir makinayı takıp tarattırıp kestirebilirsin

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
baskesde folyo kesilmesi tavsiye olunmuyor nednlerinde biride baskes makina her açıldığında temizlik yapar ve boya atar onun yanında ploterdan daha fazla elektik harcar ve makinanın ömrünü azaltır folyo sıkışması na ekliyecek birşey yok küçüğk parça folyoları sıkı sarma genlde asılı ve katlanadan yada rulo yapmadan durusa ve sıfıra sıfır bağlamssan düzügün iş alırsın

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayn Cenkerbey, teşekker ediyorum, bu bilgiden dolayı. En sağlam bilgi tücrebe edilmiş bilgidir. Kafamda şöyle bir soru var : Folyo kesim işinde kullanılan bıçakların belli bir ömrü var mı?, bunun bir kıstası var mı? ve bıçaklar pahalı mıdır? teşekkür ediyorum.