Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Forum sitemize yaptığım tasarım

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
sdfsd_by_hugara-d4vzwx9.jpg

Daha bitirmedim :angel:

Nasıl olmuş?

Bluemelok

🌱Yeni Üye🌱
emeğine sağlık :) şahane bir tasarım gerçektende

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence tekrardan farklı birşeyler yap, ben şahsen çok iç karartıcı buldum biraz da göze hitap etmeli renk seçimin kötü, bir de yazı karakterini değiştir, olmamış maalesef yine de emeğine sağlık.

emeğine sağlık :) şahane bir tasarım gerçektende

Webcam şakası mı bu, hani kamera nerede bi el sallayayım? :D:D

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence tekrardan farklı birşeyler yap, ben şahsen çok iç karartıcı buldum biraz da göze hitap etmeli renk seçimin kötü, bir de yazı karakterini değiştir, olmamış maalesef yine de emeğine sağlık.

Webcam şakası mı bu, hani kamera nerede bi el sallayayım? :D:D

Dahada karanlık olması lazımdı arkadaşım ancak ben cıvıl cıvıl bir şey olsun istedim. Sitenin konusunu öğrenmeden böyle bir yorum yapman enteresan gerçekten. Gothic müzik yapan, karanlık klipleri ve siteleri olan bir grup..

https://www.evanescencewebsite.com/

https://evanescence.com.br/

Ne kadar karanlık dimi? Font ise göreceli , ortama bu fontun daha çok uyacağını düşündüm, farkettiysen alt bölümleri düz fontla yazıyorum.

Olup olmadığına site sakinleri karar verecek :smile:

Yorumun için teşekkürler..

(senin tasarımlarınıda görmek isterim açıkçası)

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dahada karanlık olması lazımdı arkadaşım ancak ben cıvıl cıvıl bir şey olsun istedim. Siteyi konusunu öğrenmeden böyle bir yorum yapman enteresan gerçekten.

https://www.evanescencewebsite.com/

Ne kadar karanlık dimi? Font ise göreceli , ortama bu fontun daha çok uyacağını düşündüm, farkettiysen alt bölümleri düz fontla yazıyorum.

Yorumun için teşekkürler..

(senin tasarımlarınıda görmek isterim açıkçası)

O zaman detaylı açıklama yaparsın dostum müneccim yok aramızda, şahsen beni bunalıma sokar böyle bir forumda bulunmak bu benim fikrim.

Haa bozulacaksan da burada yayınlamazsın milliten görüşlerine sunmazsın olur biter, illa pohpohlama arıyorsan anaokuluna gideciksin orada istediğin ortam mevcut, ama gerçek hayat acımasız maalesef.

evanescence'nin sitesini bence sen incele daha detaylı bak sonra bir de seninkine bak.

Buradaki insanların fikri ve yorumu önemli değilse, neden paylaşıyorsun?

Fikirlerim hala aynı...

Son düzenleme:

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel iş...

Son düzenleme:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
O zaman detaylı açıklama yaparsın dostum müneccim yok aramızda, şahsen beni bunalıma sokar böyle bir forumda bulunmak bu benim fikrim.

Haa bozulacaksan da burada yayınlamazsın milliten görüşlerine sunmazsın olur biter, illa pohpohlama arıyorsan anaokuluna gideciksin orada istediğin ortam mevcut, ama gerçek hayat acımasız maalesef.

evanescence'nin sitesini bence sen incele daha detaylı bak sonra bir de seninkine bak.

Buradaki insanların fikri ve yorumu önemli değilse, neden paylaşıyorsun?

Fikirlerim hala aynı...

Ben burada is yapıyorum arkadas , kimsenin elestirislne yada alkısına ihtlyacım yok. Müneccimliğede gerek yok, bilgin yoksa düsüncende olmasın. Bozulmam icin kale almam lazım önce, ben sana gülüp gectim farkındaysan .. Benim burdaki paylasımımın tek amacı yeni is kapılarını aralamak. Bu daha 2, sitem olacak ama bizim marmara sitemi beğenip calısmak lsteyenler gelmeye basladı bile. Unutma yaptığın yorum kadarsın.. ;)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sayın Hugareva,
"Hem daha bitirmedim, nasıl olmuş?" diye konu açıp çalışmanızı yoruma sunmuşsunuz, hem alttaki mesajınızda kimsenin alkışına eleştirisine ihtiyacım yok demişsin. Çelişiyorsunuz.
Çalışmalarınıza yorum almak istemiyor ve sadece ticari amaçla sergiliyorsanız, özel üye olun, portfolyonuza koyun.
Çalışmaya gelince gerçekten hiç ama hiç olmamış, hele fontlar...
Martin'in dediği gibi..
Allah yolunu açık etsin.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Sadece arkaplan deviantart da 142 favori alıyorsa siz istediğiniz kadar olmamış deyin :)
Ben neyi ne kadar yapabildiğimin farkındayım

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sadece arkaplan deviantart da 142 favori alıyorsa siz istediğiniz kadar olmamış deyin :)

Bu ne şişkin bir ego, nasıl küstahça bir yaklaşım.
Ne işin var o zaman bu forumda kardeşim. Eleştiriye tahammülün yoksa, git nerde seni pohpohlayıp alkışlıyorlarsa orada ol.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu ne şişkin bir ego, nasıl küstahça bir yaklaşım.
Ne işin var o zaman bu forumda kardeşim. Eleştiriye tahammülün yoksa, git nerde seni pohpohlayıp alkışlıyorlarsa orada ol.

Eleştirin ama mantıklı eleştirin, sırf rengi yüzünden olmamış hemde hiç olmamış derseniz bu eleştiri değil düpedüz karalamadır ...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Deviantart uluslararası bir platform. 142 beğeni almanız doğal. A harfine tipografi yapıp 50.000 beğeni alanda var, nü bir resim çekilip arabik abilerimizden oooh yeah diye favori olanlarda var.

Eleştirilsel etkinlikleriniz için sabırlı olmanızı ve uluslarası olmasa dahi (yurt dışı yerli üyeler hariç) gelişim amaçlı önerileri dikkate almanızı tavsiye ederim.

Ego tatmin için ya bu işe yeni başlamış arkadaşların yada sektörden uzak göz zevki için çalışmaları takip eden arkadaşların dikkatini çekebilirsiniz.

Yaptığınız site bir fan sitesi olduğuna göre siz beğenip kendinizi ifade edecek şekilde çalışma yapmışsınız. Bir fanforum sitesi içinse daha fazla gözle ve alt yapısından tasarımına kadar alternatifli çalışma oluşturmanız gerekiyor.

Profesyonel değil. Amatörce bir çalışma olarak 142 değil / 1420 kişinin beğenebilmesi doğal.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Ben burada is yapıyorum arkadas , kimsenin elestirislne yada alkısına ihtlyacım yok. Müneccimliğede gerek yok, bilgin yoksa düsüncende olmasın. Bozulmam icin kale almam lazım önce, ben sana gülüp gectim farkındaysan .. Benim burdaki paylasımımın tek amacı yeni is kapılarını aralamak. Bu daha 2, sitem olacak ama bizim marmara sitemi beğenip calısmak lsteyenler gelmeye basladı bile. Unutma yaptığın yorum kadarsın.. ;)

Öncelikle çalışma renk konusunda iç karartıcı demiyelim de soluk! konsepte uygun olmadığını düşünüyorum. Eva'nın tarzı gereği genellikle kullanılan renkler lacivert siyah yada mor renklerinin tonları oluyor. Kahverengi daha naturel, daha hüzünlü aşk şarkıları söyleyenlerin rengidir. Daha romantizmi anlatır. Ki tasarımınızda da romantizm kokuları yer almakta.. Eva'nın yırtıcı tarzına uymadıgını düşünüyorum.
Gelelim sizin yırtıcı tavrınıza. Hiç hoş değil. Bu Forumda yapılan paylaşımlar eleştiri almak amacıyla yapılır. Siz sadece pohpohlanmak için paylaşım yapıyorsanız ona bişey diyemem. ama onun yeri de burası değil. Burda herkes öğrenci, herkes öğretmen.. Birbirimizden birşeyler öğrenmedikçe paylaşmadıkça tartışmadıkça burda olmamızın anlamı kalmıyor. Bu nedenlerden dolayı uslubunuzu kınıyorum.

Devinart dünya çapında kullanıcısı olan bir forum. Dünya geneline vurunca 142 tıklanma çok değil diye düşünüyorum. Ki evet tasarım kötü değil beğenilebilir. Yalnızca konseptinize uygun değil bence.

Eleştirin ama mantıklı eleştirin, sırf rengi yüzünden olmamış hemde hiç olmamış derseniz bu eleştiri değil düpedüz karalamadır ...

Hiç kimsenin burada birbirini karalamak gibi bir amacı olamaz. Siz kişisel görüşlere açıyorsunuz tasarımınızı onlar da kişisel görüşlerini sunuyorlar hepsi bu.. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Siz de bundan dolayı tartışma yaratmamalısınız.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Deviantart uluslararası bir platform. 142 beğeni almanız doğal. A harfine tipografi yapıp 50.000 beğeni alanda var, nü bir resim çekilip arabik abilerimizden oooh yeah diye favori olanlarda var.

Eleştirilsel etkinlikleriniz için sabırlı olmanızı ve uluslarası olmasa dahi (yurt dışı yerli üyeler hariç) gelişim amaçlı önerileri dikkate almanızı tavsiye ederim.

Ego tatmin için ya bu işe yeni başlamış arkadaşların yada sektörden uzak göz zevki için çalışmaları takip eden arkadaşların dikkatini çekebilirsiniz.

Yaptığınız site bir fan sitesi olduğuna göre siz beğenip kendinizi ifade edecek şekilde çalışma yapmışsınız. Bir fanforum sitesi içinse daha fazla gözle ve alt yapısından tasarımına kadar alternatifli çalışma oluşturmanız gerekiyor.

Profesyonel değil. Amatörce bir çalışma olarak 142 değil / 1420 kişinin beğenebilmesi doğal.

Teşekkürler , işte bu profesyonel bir yorumdu...

Ben anlayamıyorum "olmamış , hiç olmamış" yazanlar bence kendilerini tatmin etme peşindeler.Ha deseki renkler uyumsuz ,anlarım. Yok anaokuluna git demeler felan :smile: biraz susta ne olduğunu belli etme. Yorum yapmasını bilmeyen yapmasın , ben istemiyorum bu kadar açık! Evet eleştiriyi severim ama üslüplü ve mantıklıysa , bana birşeyler katıyorsa.. Ben 6 yıldır eleştiri alan bir insanım, eleştiriye tahammülsüzlük diye birşey söz konusu olamaz.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler , işte bu profesyonel bir yorumdu...

Ben anlayamıyorum "olmamış , hiç olmamış" yazanlar bence kendilerini tatmin etme peşindeler. Yok anaokuluna git demeler felan :smile: biraz susta ne olduğunu belli etme. Yorum yapmasını bilmeyen yapmasın , ben istemiyorum bu kadar açık! Evet eleştiriyi severim ama üslüplü ve mantıklıysa , bana birşeyler katıyorsa.. Ben 6 yıldır eleştiri alan bir insanım, eleştiriye tahammülsüzlük diye birşey söz konusu olamaz.

Yorum yapmasını bilmeyen yapmasın diyorsun ama seninde yoruma cevabın farklı değil. Eleştirdiğin kişinin seni tanıyor olması çalışmalarına aşina olmasını bekleyemezsin. Kim olduğunu anlamak için veya sana ne katmak istediğini anlamak için yaptığı çalışmaları incelemen veya direkt olarak saldırıya geçmeden ne anlatmak istediğini düşünmen gerekir.

Bunlar öğüt değil ve buda haddime değil. Ancak kulak arkası yapmanda fayda var. Evanescence dinlemem, özenti ve yeni yetme gelir diye bu ne biçim iş yahu demiyor kimse. İşin kalitesi ortada. Eleştiriler bu yönde.

Çalışmadan çıkartıp şahsi algıladığın zaman hata edersin. Ve gereksiz bir yöne gider konu..

Söylediğim gibi, çalışman profesyonel değil. Fanforum içinse alternatifleri ganiyle sıralanabilir..