Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fotoğraflar sayfasında iken başka bir sayfaya geçiş yaptığımda foto galeri kalkmıyor

msb83

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar arkadaşlar,

Flash üzerinden bir web sitesi yapıyorum. Daha doğrusu editliyorum. Ancak bir problemim var. Hazır bir fotogaleri ekliyorum sayfaya. Site açıldığında bir sorun ile karşılaşmıyorum. Fotoğraflar butonuna girdiğimde ise foto galeri açılıyor. Ancak fotoğraflar sayfasında iken başka bir sayfaya geçiş yaptığımda foto galeri kalkmıyor. Kodların içerisinde bir yerde eksik var ama bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Lütfen konu başlığınızı bundan sonra daha dikkatli yazınız!

fullflash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kod'da bir eksik yok bu tamamen ne yapılmasını bilmediğinizden kaynaklanır, buton click eklendiğinde görmek istediğiniz modülü(MovieClip'te olabilir) sahneye eklemeniz(_root.createEmptyMovieClip("fotoGaleri", 1) ; ) ve kaldırmanız(_root.fotoGaleri.removeMovieClip() ; ) gerekir as3 ise (addChild(fotoGaleri) ; ) ve (removeChild(fotoGaleri) ; ) şeklinde programlanmalıdır. Bu yapıda programlarsanız ancak istediğiniz sonucu alabilirsiniz....

msb83

🌱Yeni Üye🌱
Haklısınız flash konusunda tam bir bilgim yok. Arkadaşımın hatrı üzerine birazda merakla öğrenmeye çalışıyorum. Ama sanırım problemi anlatırken bir eksiklik yaptım. genel olarak butonların olduğu action üzerinde sanırım bir problem yok. Çünkü fotograflar sayfası hariç diğer sayfalarda sorun yaşanmıyor. ayrıca daha önce siteye başka bir foto galeri ekledim. o zaman normal çalışıyordu. İkisi arasındaki kodları da kontrol etmeye çalıştım. ama içinden çıkamıyorum. söylediğiniz kodları şimdi tekrar kontrol eedeceğim. ama butonların kodlarının yazıldığı action da bir problem olduğunu sanmıyorum. öyle olsa yukarıda anlattığım şekilde olmazdı diye tahmin ediyorum.