1 2 3 4 yorumlarınızı bekliyorum ....
oomlet 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 May 2008 Mesajlar 331 Tepkime puanı 5 29 Ocak 2010 #1 1 2 3 4 yorumlarınızı bekliyorum ....
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 29 Ocak 2010 #2 Adresi herkesin bildiğini umuyorsunuz sanırım. City kelimesini büyük harfle yazarken "i" harfine nokta koymamalısınız. İkisinde var, ikisinde yok. Kararsız kaldınız herhalde..
Adresi herkesin bildiğini umuyorsunuz sanırım. City kelimesini büyük harfle yazarken "i" harfine nokta koymamalısınız. İkisinde var, ikisinde yok. Kararsız kaldınız herhalde..
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 29 Ocak 2010 #3 Sadece oyunlar ön plana çıkmış.Cafe de sadece oyun oynanmıyordur sanırım. Kolaylıklar diliyorum.
M.gebes 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 May 2009 Mesajlar 66 Tepkime puanı 0 Yaş 32 Web sitesi www.mehmetgebes.com.tr 29 Ocak 2010 #4 sana güzel bir fikir vereyim cafenin fotolarını çek onlarıda bir kaç yere koy ve corel kullanıyorsan power clip yapma çerçeve kullan ve adresi unutma
sana güzel bir fikir vereyim cafenin fotolarını çek onlarıda bir kaç yere koy ve corel kullanıyorsan power clip yapma çerçeve kullan ve adresi unutma
oomlet 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 May 2008 Mesajlar 331 Tepkime puanı 5 30 Ocak 2010 #5 skyfox' Alıntı: Adresi herkesin bildiğini umuyorsunuz sanırım. City kelimesini büyük harfle yazarken "i" harfine nokta koymamalısınız. İkisinde var, ikisinde yok. Kararsız kaldınız herhalde.. Genişletmek için tıkla ... Adres kısmında tamamen haklısın adresi eklemiyi unutmuşum uyardığın için çok saol. Nihat BAYSAL' Alıntı: Sadece oyunlar ön plana çıkmış.Cafe de sadece oyun oynanmıyordur sanırım. Kolaylıklar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet bir açıdan haklısın galiba.. M.gebes' Alıntı: sana güzel bir fikir vereyim cafenin fotolarını çek onlarıda bir kaç yere koy ve corel kullanıyorsan power clip yapma çerçeve kullan ve adresi unutma Genişletmek için tıkla ... Fikirlerin için SAOL
skyfox' Alıntı: Adresi herkesin bildiğini umuyorsunuz sanırım. City kelimesini büyük harfle yazarken "i" harfine nokta koymamalısınız. İkisinde var, ikisinde yok. Kararsız kaldınız herhalde.. Genişletmek için tıkla ... Adres kısmında tamamen haklısın adresi eklemiyi unutmuşum uyardığın için çok saol. Nihat BAYSAL' Alıntı: Sadece oyunlar ön plana çıkmış.Cafe de sadece oyun oynanmıyordur sanırım. Kolaylıklar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet bir açıdan haklısın galiba.. M.gebes' Alıntı: sana güzel bir fikir vereyim cafenin fotolarını çek onlarıda bir kaç yere koy ve corel kullanıyorsan power clip yapma çerçeve kullan ve adresi unutma Genişletmek için tıkla ... Fikirlerin için SAOL