Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete çalışmam görüşleriniz lütfen...! Gazete İSTANBUL

domingos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gazetex.jpg

Benzer konular

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle emeğine saglık diyeyim sonra da sözüme şöyle devam edeyim gazete tasarımından anlamam ama iyi gazete okurum o yüzden gazeteyi elime aldığımda öncelikle tarihine bakarım ben bence sende tasarımında tarih kısmını atlamamalısın başarılarının devamını dileyerek sözlerimi burada noktalıyorum.

domingos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ediyor vede tarih konusuna gelince unutmadım onu sadece koymadım :d fakat tawsiyen için saoll

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Katliam - Aman Dikkat yazıları çok amatörce duruyor logo filan güzelde biraz daha çalışması gerekiyor.

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadasım ben bu tasarıma hiç yorum yapmayayım..... Sende bir daha gazete tasarımı yapma. Anlaşalım..... Tasarımın gazetede degıl tuvalet kagıdında bıle kullanılmaz. Bırakın işi uzmanları yapsın....
BU YORUM DEGILDIR. ANLAŞMAYI BOZMAYALIM

kohlidi

🌱Yeni Üye🌱
Biraz Basit Durmuş Karakterler ince Kalmış renklerde Degrade Kullanabilirsin ve Resimlerin Yarıdan Üstlerini dekupe ederek kullanırsan daha şık durur..

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
bu işlen ilgilenmek için gazetelere iyi bakmak sonra onlardan farklı farklı çıkarımlar yapıp uygulamak dergi afiş gazete broşür karışımı bir şey çıkmış

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanız sanırım deneme amaçlı ve de amatörsünüz o yüzden sadece logodaki istanbul yazısındaki i'nin noktası yok, sonuçta yabancı bir gazete değil ve de şu türkçe kelimelerinin yabancılaştırma hastalığından artık kurtulalım.

SHOPRAMAZAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadasım ben bu tasarıma hiç yorum yapmayayım..... Sende bir daha gazete tasarımı yapma. Anlaşalım..... Tasarımın gazetede degıl tuvalet kagıdında bıle kullanılmaz. Bırakın işi uzmanları yapsın....
BU YORUM DEGILDIR. ANLAŞMAYI BOZMAYALIM

Tasarım yapmak göreceli bir durumdur.Evrensel bir şeymiş gibi yorum yapmanız, hele ki tuvalet kağıdı demeniz hoş değil.

Benim yorumum şöyle ki; GAZETE İSTANBUL yazı ve logolarının üstüne haber koymasak iyi olumuş diorum.En başta olmalı ki gazeteyi baştan vurgulamalı.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
İstanbuldaki İ harfinin üstündeki noktayı sanırım köprünün öteki ayağının üstüne kırmızı bir kare olarak koymuşsun :)

O.acikel

🌱Yeni Üye🌱
Emek verilerek yapılmış bir çalışma ama baskıya gidicek bir çalışma değil :).Logon için biraz daha geliştirmeler yapabilirsin sadece beyaz kalması çok boşluk katmış logona ayrıca gazete düzenini birazcık daha geliştirebilirsin.Emeğine saygı.)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
başlıklardaki yazı fontları dolgun font olarak kullanılmadır. alt başlıklarda da aynı yazı fontu kuralı ve normal yazılarda da yazı fontu kuralı vardır. yazıların ve resimlerin yerleşmleride de hatalar mevcuttur. gazete mizampajlarını daha iyi incelemeni tavsiye ederim.
paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık

orhanbolat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk sanırım daha ilerleyen zamanlarda ustalaştığın zaman geriye dönüpde bakacak olursan yav ne kadar basit gazete tasarlamışım diyeceksin bende senin gibiydim ilk hazırladığım gazete bunun gibi bişeydi şimdi daha farklı ve kendime ait bir çizgim var birde gazetede kırmızı fazla kullanma çünkü matbaada aynı sonucu alamadım ben bi türlü arial yerine arial black kullan derim ben

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tek kelimeyle iğrenç ötesi. bi gazete al eline kendinden utanacaksın

pigeon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muratgokce.net
öncelikle emeğine sağlık diyorum. Zaman gazetesinde Sayfa tasarımcıyım. Mesleki olarak değerlendirme yapacak olursam gazate vasfı yok. İlk önce gazete incelemesi yapıp aynısını yapmaya çalışarak bu işe başlayabilirsin.

www.zaman.com.tr burdan gazetenin pdf dosyasına ulaşabilirsin

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
kardeş logonun üstünde biraz çalış gazetenin adı gazeteistanbulmu yoksa istanbul gazetemi ona göre istanbulu üste çıkar yani göze ilk gelen özne olsun mesela köprüyü istanbula içiçe koyup yedirebilirsin genel dizgi olarak biraz eksikleirn var editörünle bilgi paylaşımı yapsan, katliam ve aman dikkat başlıkları sanki başka pc de açılmış ve kullandığın fontlar yokmuş gibi duruyor kalın yazı fonu kullanırsan daha iyi olur ünlem işareti iki tane fazla bide resimler yazıdan daha çok yer kaplamış sanki sayfayı doldurma peşinde koşmuşşsun gibime geldi arabaşlık puntolarına dikkat et

jachn_07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasinnur.com
katliam ve aman dikkat manşetleri çok basit. o logoya o yazılar yakışmamış. arkaplan koyma sadece yazı koy renkli ya da değişik olsun. başarılar

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum bunu basıp dağıtmadınız dimi ?... sadece şablon yani. yoksa berabt olmuşta o yüzden

efecanfiliz

🌱Yeni Üye🌱
Arixira önemimli yere dikkat etmiş hatalar acık ve net yazı puntoları daha güzel olabilir fotograflar dekupeli oldugunda daha hos olur ayrıca bazı mansetlere stroke atarsan iç içe girmemiş olur başarıların devamını dilerim..

tolga_59

🌱Yeni Üye🌱
selamün aleyküm malasef olmamış büyük yazı karakterleri ,yazı puntaları ,istanbul cizimi,kötü bunlar dikkat edilmeli iyi çalışmalar