Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gebeşoğlu Yumurta Etiketi Tasarımları

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beğeninize...

gebesoglucopy.jpg

Benzer konular

Gizemmüge

🌱Yeni Üye🌱
A sınıfı yazısının arkasındaki stroke fazla mı sanki.. Zaten beyaz ayırmış fondan yeşil hiç olmasa mı..

empati

🌱Yeni Üye🌱
yazılar yumurtalar vs.hepsi birbirine girmiş gibi.föz yorucu.bütünlük yok.bence üzerinde çokk ama çokk çalışılmalı.

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazılar yumurtalar vs.hepsi birbirine girmiş gibi.föz yorucu.bütünlük yok.bence üzerinde çokk ama çokk çalışılmalı.

O senin yorumun tabii saygı duymak lazım...
Teşekkürler yorumun için...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Zemin rengi bana itici geldi, daha iştah açıcı bir zemin rengi olabilirdi diye düşünüyorum.
Kırık yumurtalar içindeki yazılarda pek estetik kaçmamış. Zaten kırık yumurta esprisini altta s-m-l-xl seçeneklerinde kullanmışsınız, yumurta yazısında da tekrarlamak sadece rahatsızlık yaratmış.
Semboller ve uyarı işaretleri göz tırmalıyor ve fazla ön plana çıkmış, helede TÜRK MALI ve GERİ DÖNÜŞÜM sembolleri olması gerekenden çok fazla yer kaplamış. Bunlar gözden geçirilirse daha hoş olur.

Elinize sğalık, kolay gelsin.

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zemin rengi bana itici geldi, daha iştah açıcı bir zemin rengi olabilirdi diye düşünüyorum.
Kırık yumurtalar içindeki yazılarda pek estetik kaçmamış. Zaten kırık yumurta esprisini altta s-m-l-xl seçeneklerinde kullanmışsınız, yumurta yazısında da tekrarlamak sadece rahatsızlık yaratmış.
Semboller ve uyarı işaretleri göz tırmalıyor ve fazla ön plana çıkmış, helede TÜRK MALI ve GERİ DÖNÜŞÜM sembolleri olması gerekenden çok fazla yer kaplamış. Bunlar gözden geçirilirse daha hoş olur.

Elinize sğalık, kolay gelsin.

Teşekkürler yorumunuz içn...

Koca Kedi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ciziyor.com
Ellerinize sağlık gecenin bu vakti iştah açıcı :)

- Kırık yumurta esprisi güzel olmuş değişik bir hava katmış.
- A Sınıfı yazısının rengi ve Firma yazısının rengi aynı olunca biraz birbirine girmiş gibi. A Sınıfı yazısının rengi farklı bir renk olsa nasıl gözükebilir acaba?
- Türkmalı, geri dönüşüm gibi simgeler çok büyük olmuş, onlar biraz küçülüp yumurta görseli (çok güzel oturmuş) ön plana çıksa alışveriş yaparken insanın canı çeker. Özellikle 10 adet etiketinde yumurta tamamen kapanmış.
- Bir de yumurtasının sarısı çok kızarmış gibi, biraz daha sarı olması gerekmezmi?

Nacizane fikrim, umarım anlayışla karşılarsınız, çalışmalarınız da başarılar dilerim.

Son düzenleme:

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sıcak soğuk uyuşmazlığı var kırmızı - yeşil göz yoruyor..

genel fikir iyi

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ellerinize sağlık gecenin bu vakti iştah açıcı :)

- Kırık yumurta esprisi güzel olmuş değişik bir hava katmış.
- A Sınıfı yazısının rengi ve Firma yazısının rengi aynı olunca biraz birbirine girmiş gibi. A Sınıfı yazısının rengi farklı bir renk olsa nasıl gözükebilir acaba?
- Türkmalı, geri dönüşüm gibi simgeler çok büyük olmuş, onlar biraz küçülüp yumurta görseli (çok güzel oturmuş) ön plana çıksa alışveriş yaparken insanın canı çeker. Özellikle 10 adet etiketinde yumurta tamamen kapanmış.
- Bir de yumurtasının sarısı çok kızarmış gibi, biraz daha sarı olması gerekmezmi?

Nacizane fikrim, umarım anlayışla karşılarsınız, çalışmalarınız da başarılar dilerim.

sıcak soğuk uyuşmazlığı var kırmızı - yeşil göz yoruyor..

genel fikir iyi

Yorum ve önerileriniz için teşekkürler ancak iş baskıya verildi...

WaReZ

🌱Yeni Üye🌱
Banada lazım böyle bir çalışma nasıl yapabiliriz

nuri

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim mrhb öncelikle çalışman içn ellerine sağlık yalnız
yanlış anlamazsan o yumurtayı nerden buldun acbaa bana lazımda bana gönderebilirmisin acaba saygılar

ahmetsergen35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
a sınıf yazmışsın a sınıfı yazılması lazım hata var renkler pastel arka fonda kullandığın