grafikerkartal
👑Efsanevi Grafiker👑
Çekimlerimdeki öğretisinden ötürü Selim SOLAKOĞLU' na teşekkürü borç bilirim.

sanki fotokrıtikte gordum ben bunları
emeklerınıze sağlık ben manzara fotolarına bayılırım..
o yuzden +rep
ah ah yaz gelsin...
su durgun, huzur, yüzündeki mutluluk.... sahilde bir çay bahçesi.... belki masa da mum (kokusuz) deniz kokusu...
ışıklar m,n,k minik pırlanta gibi... parlıyor...
a bak bak balık atladığını gördüm
bizimle payalştığınız için teşekkür ederim
ellerine sağlık kareler çok net ve güzel manzara yakalamışsın ...
tebrikler , fotoğraflar çok hoş
Gerçek sadedir diosunda ben fotoğraflarında hiç sadelik göremiyorum... çok yapmacık hiç doğal değiller bana göre ama manzara olayı harika tabikide dicek bişey yok ona.. 3.karedeki deniz sanki sonradan eklenmiş gibi.
keşke suya gölgeleri okdr keskin yansıtmasaydın orjinaliği bozulmuş kusra bakma..
Öncelikle son fotoğraf favorim.
Manzara fotoğrafları olması ayrı bir güzellik katmış; fakat doğallık çağrıştırma konusunda sevgili fukuku' ya katılıyorum.Kadraj pek iyi değil bence...Belli noktalara odaklaşmak yerine kadrajı geniş alabilirdiniz...Yinede ışık başarılı tebrik ederim...Kompozisyon fena sayılmaz...Netlik çok iyi.Gece çekimlerinde bu netliği yakalamak gerçekten zordur, elinize sağlık.
Sizden daha da iyilerini bekliyoruz...Genel olarak güzel kareler...
Deklanşörünüze sağlık.=)
Işığınız bol olsun.
öğretisinden ötürü Selim SOLAKOĞLU
Ben profesyonel anlamda fotoğrafçılığın temelini okumasamda çekirdekten yetişerek geldiğim için fotoğraflara bakıldığında bir profesyonel in parmağının olduğunu görebiliyor ve uzun pozlama ile yapılan çekimlerin ne gibi gereksimlere sahip olunması gerektiğini bildiğim için çekimlere güzel diyorum. Biraz daha kadraj lara dikkat ederseniz çok güzel kareleri fotoğrafa dökebilirsiniz. Örnek 1 nci fotoğrafınızda gökyüzünü biraz daha gösterseymişsiniz fotoğrafa çok şey katarmış. Bakıyorumda selim bey baya birşeyler katmış fotoğraflarınıza ve size... Peki bu öğretiyi kimse merak etmeyecekmi ? Nedir bu öğreti ? Nedir uzun pozlama hakkında öğrendikleriniz ? Yada bu değerli bilgileri güzel bir makale ile yeni aldığınız öğretiler sayesinde üyelerle paylaşmayacakmısınız ? Sanırım merak eden birisini bekliyorsunuz güzel kareler biraz daha bekleyelim bence meraklı birisi çıkacak ...
Yada hiç kimse merak etmiyorda herkes biliyormu ?![]()
hepsi birbirinden hoş emeğine sağlık...bizimle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkürler...
Harika kareler bunlar ışıkları çok iyi ayarlamışsın denklanşörüne sağlık![]()
emeğine ve hayal gücüne sağlık çok güzel fotoğraflar bunlar
hoş kareler tebrikler
çekimlerin gerçekten oldukça başarılı ellerine sağlık çok beğendim.