byzed
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence alışılmışın dışında bi çalışma olmuş stadart çalışmaların ötesine geçmiş ve ben beğendim elinize sağlık.
Ben de çok beğendim, sunumunuz da çok hoş.Elinize sağlık.
Beğeniniz için ayrı ayrı teşekkür ederim :smile:yine güzel bir iş, tasarım harika, sunumda bir o kadar başarılı, tebrikler...
Her şey İngilizce olduğu için, "gelenbey" kelimesi ve organik tarım logosu yakışmamış.
(Sadece ihraç edilen, iç piyasaya satılmayan bir ürün ise, sözüm yok.)
Tasarımlardaki zorunluluklar tasarımcının tasarrufunda değil tabi, bazı objeler yakışsın yakışmasın tasarım üzerine kullanılmak durumunda kalabiliyor. Organik ürün satıyorsanız ve bu ürünün organik olduğunu ispat etmek istiyorsanız ambalaj üzerinde o "dandik armayı" kullanmak zorundasınız. Ben daha iyisini yapıp onu kullanacağım diyemiyorsunuz, maaalesef :wink:
Marka olarak "Gelenbey" çok zarif bir zeytinyağı markası bence, yani yöresel bir ifade. Marketlerde raflara şöyle bir göz gezdirelim, acaba kaç tane Türkçe marka bulabileceğizEğer marka değilde logoyu beğenmedim diyorsan, yorumun ve zahmetin için teşekkür ederim.
İhraç edilmeyip, Türkiye'de üretilip, Türkiye'de satılacaksa etiketi de Türkçe olmalı diyorum. Bunun dışında logoya da, tasarıma da söyleyecek söz yok.
Zahmet edip, uzunca cevapladığınız için ben teşekkür ederim.