Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gençler üzerine dergi kapağı

citozzz

🌱Yeni Üye🌱
ya bence çok karmaşık olmuş arkadaşım

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dizayn olarak güzel çok karışık yazı karakteri başıt olmuş .

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
çooookkk karısık bir ikincisi ismi nereye koyacan kardes ?

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha önce hiç bir dergi kapağı incelediniz mi aceba?
üzerine dergi kapağı yazmanıza rağmen yakından uzaktan
bir alaka kuramadım.
tipografi olarak ta çok yol katetmesi gerekiyor.
başarılar diliyorm...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha önce hiç bir dergi kapağı incelediniz mi aceba?
üzerine dergi kapağı yazmanıza rağmen yakından uzaktan
bir alaka kuramadım.
tipografi olarak ta çok yol katetmesi gerekiyor.
başarılar diliyorm...

evet daha önce dergi kapağı incelemedim ben balıklama içine bakarımda direk... yahu bu çalışma yapılalı neredeyse 1 yıl olacak.. ..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
evet daha önce dergi kapağı incelemedim ben balıklama içine bakarımda direk... yahu bu çalışma yapılalı neredeyse 1 yıl olacak.. ..

sadece içine bakıyorsanız öğrendiğiniz birşeyi uygulamalıydınız bence.
bilginiz yok sanırım kapak konusunda diyeceğim ama 1 yıl oldu duyorsunuz.
o zaman geliştiripte yükleseydiniz.
aşırı derecede amatörce. o yüzden konunuzun yeri burası değil. Grafikerler.net > Grafik Tasarım > Ödevler ve Deneme Çalışmalar buraya yüklemeliydiniz.
çalışmanız konusunda yorum yapmayacağım daha yeni çalışmalarınızı yüklerseniz onlara yorum yapalım..
başarılar dilerim..

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
sadece içine bakıyorsanız öğrendiğiniz birşeyi uygulamalıydınız bence.
bilginiz yok sanırım kapak konusunda diyeceğim ama 1 yıl oldu duyorsunuz.
o zaman geliştiripte yükleseydiniz.
aşırı derecede amatörce. o yüzden konunuzun yeri burası değil. Grafikerler.net > Grafik Tasarım > Ödevler ve Deneme Çalışmalar buraya yüklemeliydiniz.
çalışmanız konusunda yorum yapmayacağım daha yeni çalışmalarınızı yüklerseniz onlara yorum yapalım..
başarılar dilerim..

teşekkür ederim açıklamalarınız için ama ben "evet daha önce dergi kapağı incelemedim ben balıklama içine bakarımda direk... yahu bu çalışma yapılalı neredeyse 1 yıl olacak.. " derken yapılan yorumları protesto ediyordum hala anlamamış olmanıza ise şaşkınım... derdimi anlatamıyorum sanırım bu çalışma yapılalı neredeyse 1 yıl olacak hala yorum yapılıyor..şurasını düzelt burasını düzelt sen şunu bilmiyor musun bunu görmedin mi onu incelemedin mi... arkadaşlar bu kapak çalışması 1 yıl kadar önce yapılmış deneme amaçlı bir çalışmadır...denedik olumlu yönde tepki almadık ve bi dahasını da yapmadık... ama değer verip baktığınız için teşekkür ederim... derslerden vakit bulursam sırf sizin için ve söylediklerinize uygun bi tasarım yapacağım inşallah hepiniz Allah'a emanet olun... esselamunaleykümverahmetullah... unutmadan bari bu kadar yorum yapıldı açıklama getireyim evet çok karmaşık dikkat çekmesi açısından öyle düşünmüştüm...sonra orda ünlü kanlar içinde bi yıldız var gençlerin ünlü olmak adına geçtiği yollardan ve olumsuz hayat tecrübelerinden bahsediyordu düşündüğümüz dergi... o yüzden ünlü ama kanlar içinde bi yıldız düşündük... ama lütfen artık bu konu ile bi açıkla yapmayın...
https://www.grafikerler.net/yaptigim-ilk-karakalem-calismasi-sizde-bir-bakin-t40518p2.html
buna bakın mesela

Son düzenleme:

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
erguvan09.jpg

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
dergi kapağından ziyade bir afiş gibi duruyor

https://img98.imageshack.us/img98/5984/erguvan09.jpg[/IMG]

teşekkür ederim yorumunuz için ama ben gerekli açıklamaları yapmıştım buna rağmen çalışma çok ses getirdi bakıyorum olmamış olmasına rağmen :rofl: artık gülüyorum yani... ayrıca neden link verdiniz sürekli anlamış değilim... yok bilmediğiniz ya da yanlış birşey olduysa sorun yardımcı olalım...

serkankarabulut

🌱Yeni Üye🌱
Renk uyumsuzluğu derler ya, ve yazıların çok karışık baskınlığı bir de barkod olayı barkodlar kendini göstermeyecek kadar küçük olur diye biliyorum.yanlışım varsa affola.iyi çalışmalar.